Mand skriver i regneark på computer

Da implementering af nye it-systemer – forretningskritiske eller ej – ofte både medfører ændringer i en organisations it-struktur og i brugernes daglige arbejde, er implementering en kritisk fase af ethvert it-projekt.

Implementering af små og store it-projekter og -løsninger

Hvor man i it-projekter tidligere primært havde fokus på den tekniske implementering, får den organisatoriske implementering stadig større opmærksomhed.

I KMD udvikler og implementerer vi både egne software-løsninger, 3. parts løsninger og løsninger udviklet af KMD, for eksempel på SAP. Nogle løsninger skal bruges centralt – andre decentralt i forskellige organisatoriske enheder. Nogle er standard-løsninger – andre kræver konfiguration.

Der er derfor ikke én implementeringsmetode, der passer til alle projekter. Vores implementering og projektstyringsmetode tilpasses således afhængig af løsning og opgave, så de matcher de aktiviteter, som indgår i projektet.

Flere og flere udviklingsprojekter drives efter den agile metode. Det betyder, at der konstant leveres noget implementérbart, der testes løbende, afprøves af brugeren og løbende sættes i drift.

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD