Servere i serverrum

Hvis tiden og ressourcerne ikke er til at bygge jeres egen it-arkitektur, så lej jer ind på vores i stedet. Den er baseret på markedets førende teknologi og sikrer jer optimale udviklingsrammer.

Effektive og innovative it-ydelser

Digitaliseringen har accelereret virksomheders behov for at kunne levere både effektive og innovative it-ydelser. Dette behov mærker mange virksomheder og organisationer som et stigende pres, fordi der samtidig stilles krav fra forretningen om øget sikkerhed, øget agilitet og øgede implementeringshastigheder. Med færre eller samme antal medarbejderressourcer. Den ligning kan være svær at få til at gå op.

Vi hjælper virksomheder med at gennemføre deres digitale transformationsproces – kosteffektivt, men med plads til ambitiøse målsætninger.

Sov trygt om natten

Gennem et strategisk partnerskab med bl.a. ServiceNow, Microsoft og SAP har vi bygget en stærk og fleksibel cloud-platform. Med de velkendte fordele fra cloud-verdenen giver det jer adgang til alle de værktøjer og al den infrastruktur, I har brug for. Ikke bare i dag, men også i fremtiden, fordi vi løbende opdaterer platformen med nye værktøjer.

Dermed sikrer I, at både forretningen og de it-ansvarlige kan sove trygt om natten velvidende, at de basale it-services altid kører, og altid er sikret. Men nok så vigtigt får I også en indbygget fleksibilitet i jeres driftsmodel, der giver jer det nødvendige manøvrerum til at gribe forretningsmuligheder, når de opstår.

Adgang til specialistkompetencer

Digitaliseringsprocesser har et stort indbygget effektiviseringspotentiale. Når medarbejdere bliver mere mobile og får nemmere adgang til deres primære arbejdsredskaber, sparer de værdifuld tid. Men effektiviseringspotentialet kan være svært at realisere selv. Blandt andet fordi der er en mangel på medarbejdere, der kan drive et samlet it-landskab.

Med os som samarbejdspartner får I adgang til mere end 20 års erfaringer, nogle af markedets skarpeste specialister og en hel organisation gearet til at understøtte jeres forretning.


Oversigt over KMD Managed Services & Transformation

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Mand skriver i regneark på computer

Applikationsudvikling og vedligehold

It er forretningskritisk. For at optimere virksomhedens forretningsmodel er et velfungerende it-system en nødvendighed. Vi er landets måske største SAP-udviklingshus med status som full-service partner. Vi udvikler egne løsninger på SAP ligesom vi har en række partnerskaber med store kunder, hvor vi står for hele eller dele af deres udvikling og vedligehold.

Kolleger kigger på data på computer

Roadmap, der binder værktøj, mennesker og processer tæt sammen

Som et af Danmarks største it-huse har KMD mange års erfaring med digitalisering og automatisering i praksis. Det betyder, at du ikke kun køber teknologi hos os, men tryghed for, at løsningerne også fungerer i praksis. Vi tilbyder 360-graders implementering, hvor vi med afsæt i en vurdering af virksomhedens modenhed, behov og medarbejdere skaber et roadmap, som binder værktøj, mennesker og processer tæt sammen.

Medarbejder arbejder i serverrum

KMD Cloud er en private cloud til enterprisevirksomheder

Uanset om en organisation driver gamle legacy-systemer, nye digitale platforme eller en blanding, står mange over for forretningsmæssige udfordringer og betingelser, som konstant ændrer sig. Hos KMD kan vi hjælpe ved at overtage hele eller dele af jeres it-drift, vedligehold og support - og dermed reducere den kompleksitet, I står overfor.

Medarbejdere kigger på server

Drift og overvågning af netværk og servere

Høj netværkstilgængelighed er kritisk for transaktionstunge organisationer, hvor underafdelinger, samarbejdspartnere, leverandører og kunder skal kunne tilgå og benytte netværket.

Kolleger holder møde

Sikker sammenhæng i forretning, handel og samarbejde

KMD Data Integration Services er det link, der får jeres it-systemer til at arbejde sammen. I får sikre og fleksible sammenhænge både internt i forretningen, eksternt med jeres kunder og handelspartnere - og i samarbejdet med andre.

Kolleger taler sammen i projektlokale med computere

Arbejd hvor som helst fra hvad som helst

At informationer og data er tilgængelige ”anywhere and on any device”, giver fleksibilitet, skalerbarhed, agilitet og mobilitet. KMDs collaboration-løsninger sætter rammen for nemt og smidigt samarbejde og indholdsdeling. Løsningerne understøtter den fleksible måde at arbejde og samarbejde på, men uden at gå på kompromis med sikkerhed og compliance.

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD