It-udviklere arbejder og taler sammen

It er forretningskritisk. For at optimere organisationens forretningsmodel er et velfungerende it-system en nødvendighed.

Specialiseret udvikling af it-løsninger og applikationer

Udvikling af it-løsninger er hjertet i KMD. Vi råder over en udviklings- og projektorganisation med over 1000 medarbejdere primært placeret i Ballerup. Det betyder, at vi tilbyder både stor dybde og bredde i forhold til kompetencer, teknologier og leverancemodeller.

I KMD arbejder vi med udvikling på flere områder: Applikationsudvikling på KMD's egne løsninger, applikationsudvikling på 3. partsløsninger samt udvikling af løsninger, som efter udvikling overdrages til og ejes af kunden selv.

Herudover udvikler vi løbende på løsninger og systemer som led i KMD's Application Management Services. Herunder med henblik på at aligne vores kunders forretningsmål og it samt om løbende at optimere application performance.

Vi er jeres full-service SAP-partner

Vi arbejder på en række udviklingsplatforme. Vi er landets måske største SAP-udviklingshus med status som full-service partner. Vi udvikler egne løsninger på SAP ligesom vi har en række partnerskaber med store kunder, hvor vi står for hele eller dele af deres udvikling og vedligehold. Herudover udvikler vi på Java og .net.

Fokus på udvikling

It er i dag et af de vigtigste værktøjer for organisationer, når det gælder understøttelse af de forretningsmæssige mål. Dette er en krævende opgave og derfor vælger mange organisationer at overdrage opgaverne til KMD.

mobiltelefon

Mobile apps

I KMD Mobile Service udvikler vi apps, der gør livet let for brugerne: Enkelt og ligetil, både på arbejde og privat.

3.000

Så mange moduler har KMD til de over 500 løsninger, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om KMD