mobiltelefon

Mobilen har nu overhalet computeren som danskernes digitale førstevalg, når de lige skal på nettet. I KMD Mobile Service udvikler vi apps, der gør livet let for brugerne: Enkelt og ligetil, både på arbejde og privat.

Brugerne er kræsne

4 ud af 5 voksne danskere har en smartphone. Med den har de fået et væld af apps i lommen, som bliver brugt lystigt, både på jobbet og privat. Men brugerne er kræsne. Hvis en ny app ikke er umiddelbart intuitiv, får den ikke chancen to gange.

Det stiller krav til os som designere og udviklere.

Gør det så enkelt som muligt

På computeren er brugerne vant til at løse komplekse opgaver med fuldt overblik. På mobilen gælder den modsatte logik: Én opgave ad gangen, trin for trin, så enkelt som muligt. Derfor fokuserer vi altid på, at en ny app skal løse én opgave til perfektion. Og gradvis kan vi udbygge med flere.

KMD er Microsoft Xamarin Premier Consulting Partner. Det er jeres garanti for apps, der er helt på tæerne.

Apps til livet - og arbejdslivet

Selvom de fleste apps oprindeligt er add-ons til eksisterende løsninger, er de hurtigt blevet brugernes førstevalg. Derfor udvikler vi mobile apps, der møder brugernes forventninger i alle sammenhænge:

  • Borgerne kan betjene sig selv, når det passer dem.
  • Kunderne får nem adgang til de mest populære services.
  • Medarbejderne kan se, registrere og behandle oplysninger, når de er hos kunden, hos borgeren eller på opgaver i marken.

Vi udvikler apps som add-ons til både KMD-løsninger, til tredjepartsløsninger og som selvstændige mobile løsninger.

KMD er Xamarin Premier Consulting Partner

Lad os udvikle en god idé

Udviklingen af en app begynder altid med brugerne. Hvilke opgaver savner de at løse enkelt - når som helst? Og hvordan kan vi så omsætte det til en lækker app?

Vi har ekspertisen til at gå hele vejen - fra idé til business case, udvikling, implementering og vedligeholdelse.

Vil I gerne have konkrete bud på mobile apps, kan I starte med en innovationspakke: Her samler vi vores eksperter og jeres interessenter om bordet til en to-dages workshop. Det får de gode ideer frem - og I får prototyper med hjem.

Vil du vide mere?

Mie Enoch

Mie Enoch

Delivery Director Mobile Service

Send besked
Jonas Thomsen

Jonas Thomsen

Principal Mobility Architect

Send besked

5.700.000

Så mange millioner danskere vil i løbet af deres liv komme i kontakt med KMD's systemer.

Læs mere om KMD