KMD skilt

Følger I med? Kravet i dag er effektive organisationer og smart kundeservice. Skal du ikke overhales, skal du udvikle. It er en del af løsningen. Det ved vi en del om i KMD. Men vi skaber ikke forandringerne alene. De bedste løsninger udvikler vi sammen. Velkommen til KMD.

En verden i forandring

Bedre service til borgerne. Nye produkter til kunderne. Effektivisering af arbejdsprocesser. Stærkere samarbejde. Håndtering af ny lovgivning. Bedre ledelses- og styringsværktøjer. Konkurrence fra hidtil usete sider. Det er blot nogle af de udfordringer, offentlige organisationer og private virksomheder i dag skal navigere i.

Mere it er selvfølgelig ikke svaret på alt. Men digitalisering og digital transformation kan hjælpe med at møde nye krav og udfordringer. Derfor står det, vi laver, højt på agendaen i et samfund i forandring.

Digitaliseringen er på agendaen i Danmark, og i KMD sætter vi fokus på de emner, der kan være med til at løfte den måde, vi arbejder på.

Vores purpose, vision & værdier

Vores purpose

Vi leverer fordelene ved teknologi for at hjælpe vores kunder til succes og gøre en forskel i samfundet, erhvervslivet og hverdagen.

Vores vision

I KMD ønsker vi at være den foretrukne nordiske leverandør af forretningskritiske software-løsninger til den offentlige og finansielle sektor.

Vores værdier

Vi forstår din forretning
Vi skaber værdi
Vi handler ansvarligt

30.000

Så mange kunder og institutioner er listet i vores kundedatabase. I KMD har vi over 800 udviklere, projektledere, testere, arkitekter og analytikere, der dagligt arbejder med at udvikle Danmark.

KMD's ledelse

Eva Berneke, Adm. Direktør

Eva Berneke

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Eva Berneke, født 1969, tiltrådte som administrerende direktør i KMD i marts 2014. Eva Berneke startede karrieren i 1993 hos McKinsey & Company først i København men senere 10 år i Frankrig, hvor hun sluttede som partner på kontoret i Paris. Eva Berneke tog til TDC i 2007, hvor hun startede som Chief Strategy Officer og medlem af koncernledelsen. I 2009 blev hun koncerndirektør, senest for TDC Erhverv. Eva Berneke er medlem af bestyrelserne i LEGO A/S og DTU. Hun er desuden medlem af Det Digitale Råd og Repræsentantskabet for Nationalbanken. Eva er uddannet civilingeniør fra DTU i 1992. Hun blev MBA fra INSEAD i 1995.

Hent pressefoto
Jannich Lund, Økonomidirektør - Finans & Salgssupport

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Nobuhiko Nakatsu

Nobuhiko Nakatsu

Direktør

INFO OG BILLEDE

Hr. Nakatsu kom til KMD fra NEC i 2019 som Chief Transformation Officer (CTRO). Siden han begyndte hos NEC i juli 2014 som Chief Operation Officer (COO) og Senior Vice President (SVP) ved NEC Europe Ltd., har han været ansvarlig for Profit and Loss (P&L), Business Support (BS) og strategi i Europa samt forretningssupportfunktioner og M&A-strategier (Mergers & Acquisitions) i EMEA-området. Desuden har han i sin egenskab af bestyrelsesmedlem ledet integrationen af for nyligt opkøbte virksomheder efter sammenlægning, f.eks. NEC XON Holdings, en sydafrikansk udbyder af it-tjenester, og Northgate Public Services, en britisk udbyder af softwareløsninger primært til lokale myndigheder, siden februar 2018. Før han kom til NEC, fungerede han som CEO eller CFO hos private ejendomsinvestorer og strategiske investorer og tog sig af vækst i deres porteføljevirksomheder. Han har en MBA fra University of Chicago, Graduate School of Business og en B.A. (Økonomi) fra Waseda University.

Hent pressefoto
Mette Kaagaard, Direktør - Kommuner & Regioner. Borgernære Softwareløsninger

Mette Louise Kaagaard

Direktør, Local Government

INFO OG BILLEDE

Mette Kaagaard, født 1968, er tiltrådt som direktør i KMD i 2015. Mette Kaagaard er uddannet civilingeniør fra DTU. Karrieren startede i 1991 som forretningskonsulent hos Accenture. Herefter fulgte en årrække som direktionsassistent og it-chef hos Nordisk Film & TV og som Business Development Manager hos Egmont New Media. It-faget tog for alvor fart i 2001, hvor hun startede som Divisionsdirektør hos Software Innovation. Herefter vendte Mette tilbage til Egmont, hvor hun sluttede som CIO. I 2008 startede hun som CEO hos Schultz, som hun kommer fra til KMD.

Hent pressefoto
Helle Huus, Direktør - Kommuner & Regioner. Administrative Softwareløsninger

Helle Huss

Direktør, KMD Business

INFO OG BILLEDE

Helle Huss, født 1965, er tiltrådt som direktør i KMD i 2015. Hun har mere end 13 års ledererfaring fra diverse chefstillinger i NNIT. Senest har hun været Vice President for Business Applications & Technology. Før det, var hun Vice President for Client Management & Life Science Solutions, ligeledes i NNIT. Hun har en Master of Science in Business Administration fra CBS.

Hent pressefoto
Per Johanson

Per Johanson

Direktør, Financial Service Industry

INFO OG BILLEDE

Per Johanson, født i 1964, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto
Ruth Wisborg, Direktør, Central Government & Classic

Ruth Wisborg

Direktør, Central Government & Classic

INFO OG BILLEDE

Ruth Wisborg, født 1967, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2019. Ruth har 14 års ledererfaring i KMD, hvor hun altid har haft fokus på offentlige kunder. Hos KMD har hun blandt andet været Vice President for Sales, Client Management og Customer Service i Central Government og Vice President for Sales i Local Government. Tidligere i karrieren har Ruth bestredet lederposter hos Fyns Amt og Syddansk Universitet, og har en lang erfaring med offentlig digitalisering både fra leverandør og kundesiden. Ruth er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

Hent pressefoto
Thomas Flarup, Chief Operating Officer

Thomas Flarup

Direktør, KMD Software Center

INFO OG BILLEDE

Thomas Flarup, født 1974, kom til KMD i 2015 som COO. Thomas Flarup er uddannet civilingeniør fra DTU. Efter en længere årrække hos forsvaret – blandt andet i jægerkorpset - startede den civile karriere hos Boston Consulting Group i 2005. Herefter fulgte en længere årrække hos TDC. Thomas startede som strategikonsulent i 2008 og har derefter bestredet forskellige direktørstillinger i en række af televirksomhedens divisioner. Senest har Thomas haft posten som Senior Vice President for Solution Sales i TDC Business.

Hent pressefoto
Lars-Henrik Jessen, Direktør - Operations

Lars-Henrik Jessen

Direktør, Technology & Security Services

INFO OG BILLEDE

Lars-Henrik Jessen, født i 1967, kom til KMD i 2017 som direktør for Operations. Lars-Henrik Jessen er uddannet produktionsingeniør fra DTU, en uddannelse, som senere blandt andet er suppleret med en HD fra CBS. Karrieren startede hos IBM i 1992, men det er NNIT, der har fyldt mest i arbejdslivet indtil videre. Her startede han i 1997. Han kom til KMD fra et job i NNIT som Corporate Vice President for Application Outsourcing, og før det var han i 11 år Vice President for forskellige områder i NNIT Operations.

Hent pressefoto
Søren Henriksen, Direktør - Stat

Søren Henriksen

Direktør, Strategy, Technology & Communication

INFO OG BILLEDE

Søren Henriksen, født 1971, er tiltrådt som direktør i KMD i juni 2011. Han kommer fra IBM, hvor han siden 2008 har været direktør for IBM Global Business Services i Danmark. Før det var han direktør for den nordiske forretning for SAP implementerings- og vedligeholdelses services i IBM. Karrieren startede oprindeligt hos Price Waterhouse, som sidenhen blev til PwC Consulting, hvor han som management konsulent tilbragte flere år i USA, England og Sverige hos større multinationale kunder, blandt andet med fokus på forretningstransformation baseret på it. Søren Henriksen er Cand. Merc. fra 1995 i International marketing and management fra CBS. Herudover blev han I 2002 Diplom MBA i “Managing IT Software and Service strategically” fra Scandinavian International Management Institut.

Hent pressefoto
Michael Holst  Direktør, Human Resource

Michael Holst

Direktør, Human Resource

INFO OG BILLEDE

Michael Holst kom til KMD som Executive Vice President i 2018 fra Deloitte i Danmark, hvor han var ansat fra 2007 og frem. Han startede som HR Manager og har siden haft positioner som Deputy Head of HR og HR director. Siden 2016 har han som Group HR Director haft det øverste ansvar for rådgivningsvirksomhedens HR-funktion. Før Deloitte har Michael Holst arbejdet med HR for Novo Nordisk og GN Store Nord. Michael Holst er cand. merc. HRM fra Copenhagen Business School.

Masakazu Yamashina

Masakazu Yamashina

Bestyrelsesformand

INFO OG BILLEDE

Dr. Masakazu Yamashina er Executive Vice President i NEC Corporation og blev formand for KMD’s bestyrelse i februar 2019. Han er øverste ansvarlig for NEC’s forretning inden for Safer Cities, som er et strategisk vækstområde for NEC på globalt plan. Dr. Masakazu Yamashina er endvidere Global Safety Officer for NEC Corporation og bestyrelsesformand for Northgate Public Services. Dr. Masakazu Yamashina er uddannet ingeniør, har en ph.d. fra Tokyo Institute of Technology og er medlem af The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Hent pressefoto
Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Næstformand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto
Tobok Kubo

Tomoki Kubo

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Toshiyuki Otake

Toshiyuki Otake

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Megumi Yamamoto

Megumi Yamamoto

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto
Thomas Bisballe, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Thomas Bisballe

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1970. Driftsoperatøri KMD A/S. Ansat i KMD siden 2004. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Arbejdsmiljørepræsentant i KMD Formand Samdata\HK.

Hent pressefoto
Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem i KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto

Kommende arrangementer

KMD INSIGHT 2019

KMD DIMA afvikler den store årlige KMD INSIGHT ´19 konference i Odense den 23. og 24. oktober.

23.10.2019

Servere i serverrum

Gratis live stream: End-point Security - sådan sikrer du din virksomhed

Antivirus | Firewall | End-point sikkerhed – har I styr på det hele?

30.10.2019

digitization

KMD ConnectZone 2019

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 6. og 7. november 2019, hvor KMD inviterer dig til årets ConnectZone, der i år bliver afholdt på Odd Fellow Palæet i København.

06.11.2019

Eva Berneke, Adm. Direktør

I KMD ser vi det som vores fornemmeste opgave at udvikle jeres forretning – sammen med jer. Vi finder løsninger, der sikrer, at I kan arbejde mere effektivt, udvikle jeres forretning og skabe bedre oplevelser for jeres kunder.

Eva Berneke, Adm. Direktør i KMD