KMD skilt

I takt med samfundet vokser og udvikler sig, spiller digitale løsninger en stadig vigtigere rolle i forhold til at øge effektivitet, vækst og velfærd. I KMD udvikler vi it løsninger designet til at imødekomme alle aspekter af de skiftende digitale behov i moderne samfund og organisationer. Siden 1972 har vores bidrag til det danske samfund været med til at forme en af ​​de mest moderne og progressive offentlige sektorer i verden. Som en af de førende leverandører af it løsninger til det danske samfund skaber vi fleksible, kreative og innovative løsninger, der styrker og påvirker beslutningstagere, brugere og borgere.

Vi mener, at kreative og ambitiøse it-løsninger er med til at forbedre og optimere livet for os alle sammen. Et styrket samarbejde, en øget forståelse og tillid på tværs af den private og offentlige sektor skaber det optimale digitale grundlag for veldrevne samfund. Det var vores udgangspunkt, da vi blev grundlagt i 1972 - og det er fortsat vores ledestjerne.

kmd og nec Corporation

Motorvej i en storby

KMD, der har stået i spidsen for Danmarks offentlige digitalisering, blev en del af NEC Group i 2019. NEC Corporation er førende inden for integration af IT- og netværksteknologier med mere end 120 års historie.
KMD og NEC har til formål at levere avancerede offentlige digitale transformationsløsninger globalt ved at udnytte deres teknologier og ekspertise på området.

Vores purpose, vision & værdier

Skræddersyet løsning

Vores purpose

Vi leverer fordelene ved teknologi for at hjælpe vores kunder til succes og gøre en forskel i samfundet, erhvervslivet og hverdagen.

Workflow

Vores vision

I KMD ønsker vi at være den foretrukne nordeuropæiske leverandør af forretningskritiske software-løsninger til den offentlige og finansielle sektor.

Tre moduler i én løsning

Vores værdier

Vi forstår din forretning
Vi skaber værdi
Vi handler ansvarligt

Fakta om KMD

KMD's hovedsæde i Ballerup
  • 50 års erfaring med digitalisering af det danske samfund 

  • 1.700 private virksomheder og offentlige institutioner som kunder

  • Ca. 3.000 medarbejdere i fem lande

  • Beløb svarende til cirka 10 % af Danmarks BNP løber gennem KMD’s systemer hvert år

  • Opkøbt af den japanske tech gigant NEC i 2019