KMD skilt

Følger I med? Kravet i dag er effektive organisationer og smart kundeservice. Skal du ikke overhales, skal du udvikle. It er en del af løsningen. Det ved vi en del om i KMD. Men vi skaber ikke forandringerne alene. De bedste løsninger udvikler vi sammen.
Velkommen til KMD.

En verden i forandring

Bedre service til borgerne. Nye produkter til kunderne. Effektivisering af arbejdsprocesser. Stærkere samarbejde. Håndtering af ny lovgivning. Bedre ledelses- og styringsværktøjer. Konkurrence fra hidtil usete sider. Det er blot nogle af de udfordringer, offentlige organisationer og private virksomheder i dag skal navigere i.

Mere it er selvfølgelig ikke svaret på alt. Men digitalisering og digital transformation kan hjælpe med at møde nye krav og udfordringer. Derfor står det, vi laver, højt på agendaen i et samfund i forandring.

kmd og nec Corporation

KMD, der har stået i spidsen for Danmarks offentlige digitalisering, blev en del af NEC Group i 2019. NEC Corporation er førende inden for integration af IT- og netværksteknologier med mere end 120 års historie.
KMD og NEC har til formål at levere avancerede offentlige digitale transformationsløsninger globalt ved at udnytte deres teknologier og ekspertise på området.

Vores purpose, vision & værdier

Vores purpose

Vi leverer fordelene ved teknologi for at hjælpe vores kunder til succes og gøre en forskel i samfundet, erhvervslivet og hverdagen.

Vores vision

I KMD ønsker vi at være den foretrukne nordiske leverandør af forretningskritiske software-løsninger til den offentlige og finansielle sektor.

Vores værdier

Vi forstår din forretning
Vi skaber værdi
Vi handler ansvarligt

30.000

Så mange kunder og institutioner er listet i vores kundedatabase. I KMD har vi over 800 udviklere, projektledere, testere, arkitekter og analytikere, der dagligt arbejder med at udvikle Danmark.

KMD's ledelse

Per Johanson

Per Johansson

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Per Johansson, født i 1964, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. I april 2021 udnævnes han som administrerende direktør. Per Johansson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johansson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto
Jannich Lund, Økonomidirektør - Finans & Salgssupport

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Executive Vice President, Strategic Initiatives

Fumihiko Hisamitsu

Executive Vice President, Strategic Initiatives

INFO OG BILLEDE

Fumihiko Hisamitsu kom til KMD fra NEC i 2021 i rollen som som Executive Vice President (EVP) for Strategic Initiatives. Siden han kom til NEC i 1982, har Fumihiko Hisamitsu arbejdet 20 år med finansielle løsninger, og siden 2003 har han arbejdet globalt i NEC-organisationen. I NEC Solutions America var han ansvarlig for high-end server forretningsudvikling, han haft ledelsen af NECs Super Computer Business globalt (til brug for meteorologiske institutter og videnskabelige institutioner). Derudover har han stået i spidsen for Global Business Planning Division, der administrerer NEC's globale datterselskaber indenfor økonomi og governance. Senest blev han en del af Safer City Business Group i NEC og har bidraget til større fusions- og opkøbsaktiviteter ved at lede due diligence på f.eks. opkøbet af KMD og schweiziske Avaloq. Han har en B.A. of Commerce (Marketing and Business Administration) fra Waseda University i Japan.

Hent pressefoto
merete_soeby

Merete Søby

Direktør, Data Driven Solutions

INFO OG BILLEDE

Merete Søby, født 1974, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2020. Hun startede sin karriere i 1994 som Trainee hos Mærsk. Hun stoppede i 1999 som Marketing and Sales Executive for at træde en ny karriesti i it-branchen, som kom til at definere hendes virke i årene fremover. Merete lagde ud som Account Manager hos amerikanske Compaq/HP, hvor hun tilbragte fem år. I 2004 skiftede hun til japanske Fujitsu Siemens Computers som salgsdirektør (Sales Director), hvor hun blandt andet fik ansvaret for salg til de største virksomheder i markedet. Efter en række år som ansvarlig for Marketing, PR og Product management for Fujitsu i Norden gik turen i 2008 til Hitachi Data Systems, hvor hun blev landechef, en rolle, hun har udfyldt lige siden.

Hent pressefoto
Ruth Wisborg, Direktør, Central Government & Classic

Ruth Wisborg

Direktør, Digital Transformation Services

INFO OG BILLEDE

Ruth Wisborg, født 1967, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2019. Ruth har 14 års ledererfaring i KMD, hvor hun altid har haft fokus på offentlige kunder. Hos KMD har hun blandt andet været Vice President for Sales, Client Management og Customer Service i Central Government og Vice President for Sales i Local Government. Tidligere i karrieren har Ruth bestredet lederposter hos Fyns Amt og Syddansk Universitet, og har en lang erfaring med offentlig digitalisering både fra leverandør og kundesiden. Ruth er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

Hent pressefoto
Torben Mols

Torben Mols

Direktør, Public Sector Software

INFO OG BILLEDE

Torben Mols, født 1975, er tiltrådt som direktør i KMD 1. januar 2020. Torben har været ansat i KMD siden 2011, hvor han starterede som Områdedirektør for KMDs Information Management område. Efter dette har han haft ansvaret for den offentlige ERP forretning og senest har han været Vice President for KMDs ERP & administrative Softwareløsninger til Kommunemarkedet. Torben har i hele hans karriere arbejdet med styring, serviceudvikling og optimering af den offentlige sektor og karrieren startede i år 2000 som Udviklingskonsulent i Viborg Kommune. Herefter gik turen i 2003 til Kommunernes Revision (I dag BDO) som Management Konsulent indenfor Offentlig Økonomistyring og Optimering. I 2007 gik turen for første gang til KMD som Kundechef på Kommunemarkedet. I 2010 startede Torben som Chef for BDOs Offentlige Konsulentforretning, som han kom fra til KMD.

Hent pressefoto
Thomas Flarup, Chief Operating Officer

Thomas Flarup

Direktør, Technology Services & Projects

INFO OG BILLEDE

Thomas Flarup, født 1974, kom til KMD i 2015 som COO. Thomas Flarup er uddannet civilingeniør fra DTU. Efter en længere årrække hos forsvaret – blandt andet i jægerkorpset - startede den civile karriere hos Boston Consulting Group i 2005. Herefter fulgte en længere årrække hos TDC. Thomas startede som strategikonsulent i 2008 og har derefter bestredet forskellige direktørstillinger i en række af televirksomhedens divisioner. Senest har Thomas haft posten som Senior Vice President for Solution Sales i TDC Business.

Hent pressefoto
Søren Henriksen, Direktør - Stat

Søren Henriksen

Direktør, Strategy, Technology & Communication

INFO OG BILLEDE

Søren Henriksen, født 1971, er tiltrådt som direktør i KMD i juni 2011. Han kommer fra IBM, hvor han siden 2008 har været direktør for IBM Global Business Services i Danmark. Før det var han direktør for den nordiske forretning for SAP implementerings- og vedligeholdelses services i IBM. Karrieren startede oprindeligt hos Price Waterhouse, som sidenhen blev til PwC Consulting, hvor han som management konsulent tilbragte flere år i USA, England og Sverige hos større multinationale kunder, blandt andet med fokus på forretningstransformation baseret på it. Søren Henriksen er Cand. Merc. fra 1995 i International marketing and management fra CBS. Herudover blev han I 2002 Diplom MBA i “Managing IT Software and Service strategically” fra Scandinavian International Management Institut.

Hent pressefoto
Michael Holst  Direktør, Human Resource

Michael Holst

Direktør, Human Resource

INFO OG BILLEDE

Michael Holst kom til KMD som Executive Vice President i 2018 fra Deloitte i Danmark, hvor han var ansat fra 2007 og frem. Han startede som HR Manager og har siden haft positioner som Deputy Head of HR og HR director. Siden 2016 har han som Group HR Director haft det øverste ansvar for rådgivningsvirksomhedens HR-funktion. Før Deloitte har Michael Holst arbejdet med HR for Novo Nordisk og GN Store Nord. Michael Holst er cand. merc. HRM fra Copenhagen Business School.

Naoki Yoshida

Bestyrelsesformand

INFO OG BILLEDE

Naoki Yoshida kom til NEC i 1986. Siden 2005 har han været i Paris for 2 år som VP for NEC Frankrig og flyttede til London i 4 år som GM For NEC Europe, Regional HQ. I 2016 blev han leder af NEC Kina, Regional HQ i Beijing. I 2018 blev han forfremmet som Senior Vice President med ansvar for ubådsnetværk and trådløs global forretning. Derudover blev han ansvarlig for digital statsvirksomhed som SVP i april 2021. Han dimitterede fra Osaka University, hvor han tog økonomi som hovedfag.

Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Næstformand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto
Daichi Iwata - Senior Director, NEC

Daichi Iwata

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Daichi Iwata, født i 1981, leder forretningsudvikling for Digital Finance-markedet i NEC. Efter eksamen fra University of Missouri School of Journalism kom han til NEC i 2004. Siden da har han arbejdet for at inkubere nye forretninger og skabe økosystem for sociale værdier, primært hos finansielle institutioner. Nye forretningsområder, han har lanceret, inkluderer FinTech-joint venture mellem NEC Corporation og Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC) og økonomisk inklusionsvirksomhed i Indien.
Han er også medlem af; Board of brees corporation, joint venture mellem NEC og SMBC, Governance Innovation Committee, ministeriet for økonomi og handel og industri i Japan, Global Advisory Board of Copenhagen FinTech, Fellow af World Economic Forum Center for Fourth Industrial Revolution Center.

Asako Aoyama

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Asako Aoyama er CFO i Global Business i NEC Corporation og fører tilsyn med finansorganisationer på tværs af fem kontinenter samme med det japanske team Global Finance. Før hun blev en del af NEC i januar 2020, var Asako Aoyama ansvarlig for transformationen af aftapningsforretningen og organisationer for Coca-Cola virksomheden i Japan. Hun var den første japanske kvinde, der blev udpeget til bestyrelsen i Coca-Colas historie i Japan og fungerede som CFO hos Tokyo Coca-Cola Bottling Company (i øjeblikket Coca-Cola Bottlers Japan inc., den tredje største aftapningsvirksomhed i verden). Hun er japansk CPA og har en MBA fra Ohio State Universitys business school.

Tomonori Hira

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Tomonori Hira er General Manager for Safer City Solutions Business Headquarters, NEC. Han er ansvarlig for acceleration af NECs globale software forretning inden for området Digital Government og Digital Finance. Tom har 30 års erfaring i forskellige roller hos NEC Japan og NEC America, herunder teknik, salg, marketing, virksomhedsinkubation samt ledelse. Han arbejdede for NEC Software Solutions UK (NPS) fra 2018 til 2020 som Head of Global Business Operations og leverede NECs innovative, gennemprøvede og banebrydende teknologier samt accelererede internationale forretningsekspansion ved at samarejde med NECs globale forretningsnetværk.

Tomoki Kubo

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Tomoki Kubo er Senior Vice President, Head of Digital Finance og en del af Global Business Unit i NEC Corporation. Inden Tomoki Kuno kom til NEC, var han medstifter af Japan Industrial Solutions Co, Ltd, der er et japansk administrationsselskab for forvaltning af private aktiefonde og fungerede som Chief Investment Officer samt bestyrelsesmedlem. Før Japan Industrial Solutions var Tomoki direktør i Morgan Stanley, Japans vigtigste investeringsforening. Tomoki har en MBA fra University of Chicago, Graduate School of Business.

Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem i KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto
Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto
woman

Annette Meldgaard Røge

Bestyrelsesmedlem i KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

man

Jens Olof Andersen

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE