Åben KMD WorkZone Foundation certificering

En masse firkanter med ikoner af mænd og kvinder. En finger trykker på et af ikonerne

KMD WorkZone tilbyder nu kunder den eftertragtede Foundation Certificering i KMD WorkZone-platformen som et åbent kursus, man kan tilmelde sig som enkeltperson.

KMD WorkZone er den mest udbredte digitale Enterprise Information Management (EIM) platform i de danske statslige myndigheder og universiteter. Desuden er der en stadigt stigende efterspørgsel på KMD WorkZone hos regioner, den finansielle sektor m.fl.

Det skaber et stort ønske om at komme i dybden med den organisatoriske anven-delse af KMD WorkZone som digital platform – og dermed et behov for at langt flere har indsigt, viden og værktøjer til at understøtte organisationens brug og øge værdien af KMD WorkZone.

Dette er baggrunden for, at KMD WorkZone nu tilbyder kunder den eftertragtede Foundation Certificering i KMD WorkZone-platformen som et åbent kursus, man kan tilmelde sig som enkeltperson.

Underviserne er udvalgte KMD WorkZone-eksperter, der til daglig arbejder i kryds-feltet mellem produkt- og forretningsudvikling hos kunderne.

Pris og sted

Prisen er DKK 12.500 pr. person eksklusiv moms.

I forbindelse med din tilmelding vil du modtage en bekræftelses email. Du vil efterfølgende modtage en faktura fra vores bogholderi. 

Der er 12 pladser på kurset.

Certificeringen afholdes i dagene 25. til 29. maj 2020, i alt 5 dage, hos KMD Ballerup.

Prisen for deltagelse er inkl. mødeforplejning, printet kursusmateriale og adgang til kursus-pc.

tilmelding

kursus

Åben KMD WorkZone Foundation Certificering

Læs mere og tilmeld dig til arrangementet d. 25.-29. maj 2020 i KMD Ballerup. 

Tilmeld dig her