KMD DAGTILBUDSKONFERENCE

Penalhus, lærebøger og børn der tegner

Vi byder dig velkommen til en dag fyldt med faglig inspiration og netværk på tværs af kommunegrænser og kollegaer. Vi stiller skarpt på den moderne og tilgængelige teknologi, som kan understøtte din hverdag og gøre tunge opgaver lettere, og så sørger vi for hyggelige rammer til en dag med plads til nysgerrighed og til smil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets KMD Dagtilbudskonference.

Konferencen finder sted i de fantastiske rammer på KMDs lokationer i både Aalborg og Ballerup, hvor der begge dage vil blive rig mulighed for at blive inspireret og udveksle erfaringer med kollegaer fra andre kommuner.

Konferencen finder sted i Aalborg tirsdag den 3. november og i Ballerup torsdag den 5. november. Du finder de forskellige tilmeldingslinks nedenfor, hvor det samlede program også vil fremgå.

 

Målgruppe
Konferencen er rettet mod alle, der på den ene eller anden måde er i berøring med KMD Institution på tværs af forvaltning, konsulent og ledelseslag.

 

Praktisk information
Deltagelse i konferencen koster 300 kr. pr. deltager inkl. forplejning. Der er 80 pladser, som fordeles efter først til mølle princippet. Din tilmelding kan redigeres indtil 3 dage før konferencen, og bliver du syg på dagen, er du velkommen til at sende en kollega.

tilmelding

Penalhus, lærebøger og børn der tegner
konference

KMD Dagtilbudskonference i Aalborg

Tirsdag den 3. november, kl. 08.30 - 15.30

Tilmeld dig her
Penalhus, lærebøger og børn der tegner
Konference

KMD Dagtilbudskonference i Ballerup

Torsdag den 5. november, kl. 08.30 - 15.30

Tilmeld dig her