KMD Insight er en konference, hvor vi taler om data, brugen af data, og indsigt i data. KMD samler hvert år mange hundrede kunder, partnere og andre data interesserede til en 2 dages konference i oktober, hvor alle bliver klogere på data, teknologier, og hinanden.

Sidste år summede konferencecenteret af energisk energi allerede fra morgenstunden. Hundredvis af spændte deltagere checkede ind og styrede med deres KMD-badges mod den dampende kaffe og de lune rundstykker. I den store sal blev vi alle budt velkommen og trakteret med nyt fra ud- og indland. Vi hørte om alt fra ansigtsgenkendelse til data etik. Efter en lækker frokost var der 7 spændende spor at vælge imellem, så der var mere end rigeligt at vælge imellem for alle. Aftenen sluttede med god middag og underholdning ved vores alle sammens jægersoldat B.S. Christiansen.

KMD Insight er kommet for at blive. Det viste den overvældende interesse for KMD Insight ’19. At vi allerede første år sprængte rammerne for, hvor mange deltagere der kunne deltage, siger lidt om behovet for denne konference, og vi har derfor denne gang sikret os en lokation, hvor der er plads til mange flere deltagere end sidst.

Data skaber viden og understøtter arbejdsprocesser, fordi man ser arbejdet med data på en mere ligefrem og naturlig måde. Når det offentlige vil skabe mere helhed for borgerne - og mere effekt for investeringerne – er data nøglen til at høste de enorme gevinster, som beviseligt findes. Det kræver dog, at de offentlige ikke ’bare’ producerer data, men også leverer data til omverdenen.

Data er på samme måde også drivkraften i den private sektor. Data skaber overblik, helhed og sætter kursen for morgendagens produktion og kundegrundlag. Investeringerne i data i den private sektor er enorme, og forventeligt indfries der også her store gevinster, som sikrer konkurrenceevne og vækst. Vi tror på, at data skal være til gavn for alle, og vi ser et stort potentiale i, at data deles på tværs af sektorer i det samlede digitale Danmark.

Data har vi, indsigterne kommer, og deri ligger der værdifuldt råstof for innovation og udvikling - både inden for velfærd i det offentlige og udvikling i det private.

KMD Insight er en unik mulighed for dig til at få indsigt i tidens trends, markedets retning, kundernes behov (dine behov) og en præsentation af KMD DIMA’s vision for fremtiden. Din og vores fælles fremtid.

Her har du mulighed for at høre og se toneangivende indlægsholdere og skarpe produktindlæg. Du kommer tæt på DIMA ’forretningen’ og får en enestående mulighed for at komme i snak med hjernerne bag de dagligdags systemer, som du kender udefra men knap så meget indefra.

Vi skal sammen i 2 dage fordybe os i data, indsigter, muligheder og fremtiden.

Konferencen giver dig:

Ny viden:

  • Om tendenser
  • Om produkter
  • Om markedet

Netværk:

  • Relationer til folk i samme situation
  • Relationer til folk udenfor de vante rammer
  • Relationer til KMD DIMA
  • Relationer til KMD DIMA’s partnere

440 deltagere kan ikke tage fejl. Sidste år måtte vi desværre sige nej tak til mange deltagere, da de kom efter, at tilmeldingen lukkede, og hvor der bare ikke var mere kapacitet tilbage. Vi tror ikke, vi kommer i samme situation i år, men vi anbefaler ikke, at du tager chancen og venter for længe med at tilmelde dig. Tilmeld dig KMD Insight nyhedsmail og hold dig orienteret om tilmelding, early bird og meget andet.

Data er gået fra at være noget man har til at blive noget, som man giver til organisationen.

Med de rette værktøjer kan du lære at se, hvad andre ikke kan se. De rette analyser giver dig indsigt i det, som andre ikke kan få.

Data og indsigter sætter dig i en unik situation for at skabe udvikling og vækst.

Vi ses i Kolding den 22 – 23 oktober 2020.

Få besked når vi åbner for tilmeldingen til KMD Insight '20

Udfyld formularen, så er du blandt de første der får direkte besked.

Mand sidder med tablet