Ældresagen kvinder taler sammen og griner

Siden 2012 har KMD i samarbejde med Ældre Sagen lanceret e-læringsprogrammer, der skal understøtte Ældre Sagens arbejde med at uddanne ældre i it.

KMD har i samarbejde med Ældre Sagen løbende lanceret e-læringsprogrammer, der skal understøtte Ældre Sagens arbejde med at uddanne ældre i it.

Tilbage i 2010 havde ca. 516.000 danskere over 65 år aldrig benyttet sig af internettet. Det var en udfordring som KMD meget gerne ville være med til at løse.

Til sammenligning var antallet af danskere over 65 år, der aldrig havde benyttet sig af internettet således faldet markant til 158.000 i 2018. Mange af disse ældre har KMD været med til at uddanne gennem vores 2 e-læringsprogrammer ”Bliv dus med din pc” og ”Bliv dus med din tablet”.

De to programmer sætter netop fokus på de helt basale egenskaber, man skal have for at kunne betjene henholdsvis en pc, tablet og tilgå internetplatforme som e-Boks og netbank.KMD har udviklet de to programmer i samarbejde med Ældre Sagen og har løbende afholdt flere workshops med frivillige fra Ældre Sagens korps af it-undervisere. Derudover er programmerne testet hos de ældre selv.

E-læringsprogrammerne ligger på Ældre Sagens hjemmeside og bruges fortsat i undervisningen af de ældre på Ældre Sagens kurser rundt om i landet.

KMD og Ældre Sagen hjælper ældre nemt på nettet

Over 55.000 kursister har allerede taget imod tilbuddet.

Mød KMD's projektleder, Lars og Peder på 72 år, som har brugt programmet.

Få mere at vide om CSR i KMD

Ditte Haugaard Clausen

Lead Sustainability Officer

Send besked