KMDs hovedsæde i Ballerup

For at reducere vores påvirkning af klima og miljø har KMD lagt en markant og ambitiøs plan, der skal gøre KMD til en mere bæredygtig virksomhed.

Vores primære miljøpåvirkning sker gennem energiforbrug og transport. Derudover har vi et forbrug af elektronisk hardware og da vi samtidig driver Danmarks største printcenter med mere end 200 mio. print om året, er vores papirforbrug også betragteligt.

For at reducere vores miljøaftryk mest muligt, har KMD lagt en ambitiøs plan med retningslinjer, der skal gøre KMD til en mere bæredygtig virksomhed. Vores ambitioner er også udtrykt i en ansvarlig og ambitiøs miljøpolitik.

  • KMD vil være en troværdig og miljøansvarlig partner for vores kunder.
  • Som virksomhed vil KMD udvise ansvarlighed for vores påvirkning af miljøet og klimaet.
  • KMD’s direkte miljø- og klimapåvirkning sker gennem vores produktion og vores ca. 3.000 ansatte. Vi arbejder derfor systematisk med at optimere driften og udvikle vores it-services og andre produkter på en miljømæssigt ansvarlig måde.
  • It kan være med til at reducere den globale miljø- og klimapåvirkning ved optimering af supply chains og smart-styringsværktøj. KMD’s produkter kan reducere trafik, papirforbrug, skabe overblik over energiforbrug og optimere drift for vores kunder. Vi ser derfor vores produkter som et af vores største aktiver i arbejdet for at give vores kunder et mere bæredygtigt aftryk.
  • Vi er bevidste om KMD’s forbrug og miljøpåvirkning gennem kontinuerlig monitorering. På områder, der vurderes som væsentlige for miljøet såvel som for forretningen, aftales prioriterede indsatser.
  • KMD overholder relevant lovgivning og øvrige forpligtelser og rapporterer til FN Global Compact.

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og compliance i KMD? Vi sidder klar til en snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet