Vi er stolte af vores bidrag til det danske samfund

I vores arbejde med samfundsansvar er vi meget bevidste om både mulighederne og udfordringerne ved it, og vi har derfor valgt at sætte fokus på begge dele.

I KMD er vi stolte af vores bidrag til udviklingen og driften af det danske samfund. Sammen med vores kunder i det offentlige og private udvikler vi dagligt nye funktionaliteter og produkter, som gør tilværelsen nemmere for den enkelte borger og samfundet mere effektivt.

It bliver en stadigt mere integreret del af vores hverdag. Vores kontakt til myndigheder, arbejdsgivere, lærere, læger og hinanden er i stadigt større omfang drevet af it-systemer og software. Det giver store muligheder, men præsenterer også udfordringer.

It giver store muligheder for at skabe nye måder at arbejde og kommunikere på. Muligheder, der kan hjælpe os til at blive klogere og bedre til løse mange af de udfordringer, vi har sammen som samfund. Med den store udveksling af informationer og data kommer også udfordringer med at beskytte den personfølsomme data. Derfor har vi i KMD stort fokus på datasikkerhed og beskyttelsen af private informationer.

I KMD vil vi også gavne samfundet med mere end vores produkter. Derfor understøtter vi forskningsprojekter, arrangerer konferencer og udgiver analyser, som skal være med til at skabe samfundsdebat og indsigt om de områder, der berører os alle som borgere i det danske samfund. Dermed vil vi inddrage det omkringliggende samfund i den store viden, som KMD siden 1972 har samlet på markedet for digitale løsninger.

Fokus på samfundsansvar

Samarbejde der udvikler og styrker.

Malthe Lindemann Hall, NordVirk, smiler til kvinde

Malthe puster nyt liv i KMD’s brugte medarbejder-pc’er

KMD og den nordjyske it-virksomhed NordVirk har siden foråret 2021 samarbejdet omkring genbrug af it-hardware. NordVirk aftager således KMD’s brugte medarbejder-pc’er, renser dem for data, istandsætter, opdaterer og sælger dem videre som såkaldte ‘refurbished’ pc’er.

soldat

Mentorrolle giver stor indsigt og glæde

Foreningen VELKOMMEN HJEM har eksisteret siden 2016 og hjælper årligt over 100 veteraner med at omdanne erfaringer og uddannelse fra Forsvaret til brugbare kvalifikationer i det civile erhvervsliv.

Skolebørn griner på skolegang

Coding Class

Hvordan motiveres KMD’s medarbejdere til at opprioritere affaldssortering efter endt frokost i kantinen eller at bytte bilen ud med cyklen? Det havde 6.Å på Valhøjs Alle Skole i København otte stærke bud på, da de den 17. december præsenterede deres arbejde i forbindelse med projektet Coding Class.

Kvinde til møde

ReDI hjælper andre til at blive it-ready

ReDI School Copenhagen er en almennyttig forening, der er drevet af frivillige ildsjæle, som arbejder for, at kvinder med flygtninge- og indvandrerbaggrund kan tilegne sig digitale kompetencer, selvtillid og et større netværk, så de får bedre muligheder i et digitaliseret samfund.

Vild med vilje have

KMD bliver ’Vild Med Vilje’

Alle – selv KMD – kan blive ’Vild Med Vilje’ ved at fremme en vildere, rigere og mere mangfoldig natur. Foreningen ’Vild Med Vilje’ arbejder for at styrke biodiversiteten i den danske natur ved at samarbejde med for eksempel institutioner, kommuner eller virksomheder – og nu KMD.

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og compliance i KMD? Vi sidder klar til en snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet