ReDI School Copenhagen på online virksomhedsbesøg hos KMD

ReDI School Copenhagen på online virksomhedsbesøg

ReDI School Copenhagen er en frivillig forening, der hjælper kvinder med en flygtningebaggrund med at forbedre deres it-færdigheder for at kunne navigere i et digitaliseret samfund som Danmark og med at få et job indenfor it.

Som en del af skolens pensum arrangeres der virksomhedsbesøg i samarbejde med deres partnere.  Ida Marie Bjerre Jepsen, som er leder af ReDI School Copenhagen, understreger vigtigheden af en tæt forbindelse mellem skole og erhvervsliv: 

”Vi er meget glade for at kunne invitere vores elever ind hos KMD. At høre de personlige fortællinger om forskellige veje ind i tech, og hvad man konkret arbejder med på forskellige områder, er meget interessant. Vi kan se, hvordan det inspirerer og motiverer vores elever til at tro på sig selv og deres muligheder for at komme til at arbejde med teknologi efter ReDI School".

Vi kan se, hvordan det inspirerer og motiverer vores elever til at tro på sig selv og deres muligheder for at komme til at arbejde med teknologi efter ReDI School

Ida Marie Bjerre Jepsen, Leder, ReDI School Copenhagen

Teams-møde i forbindelse med ReDI

I denne forbindelse var KMD vært for dette semesters virksomhedsbesøg i marts. Under arrangementet delte tre kvindelige medarbejdere fra KMDs Kvinder i it-kampagne deres bedste erfaringer som medarbejder i it-branchen. 

Først på dagsordenen var en velkomst af Anne Aaby Hansen, som er karriereudviklingskoordinator hos ReDI School Copenhagen.  

"Det var interessant at høre fra de tre seje kvinder fra KMD. Især at se det arbejde, de laver, og den mangfoldighed de symboliserer i KMD. Vi har fået et væld af positive tilbagemeldinger fra de studerende, og de fandt det meget inspirerende at lære af deres erfaringer og møde en så stor virksomhed som KMD,” fortalte Anne Aaby Hansen efter arrangementet. 

Vi har fået et væld af positive tilbagemeldinger fra de studerende, og de fandt det meget inspirerende at lære af deres erfaringer og møde en så stor virksomhed som KMD

Anne Aaby Hansen, Karriereudviklingskoordinator, ReDI School Copenhagen

Andet punkt på dagsordenen var en kort introduktion til KMD af Ditte Clausen, som er Public Affairs & Sustainability Officer hos KMD. Dittes præsentation var efterfulgt af Na'Tosha Bard, som er Vice President og Head of Research & Development hos KMD. Dernæst var Elisa Kalia, som er Produktchef hos KMD, på talerstolen. KMDs nye supertalent, Ida Bjerg Fält-Hansen, som er SAP Delivery Manager, sluttede arrangementet med en spændende præsentation om livet som nyudklækket it-medarbejder.                 

"For mig var det virkelig inspirerende at møde så mange motiverede og nysgerrige kvinder, og de stillede nogle rigtig gode spørgsmål. Jeg synes, de er rigtig modige, og det, ReDI School gør, er så fedt," udtrykte Ida Bjerg Fält-Hansen efter arrangementet.

Nikolina, en af de studerende, var meget glad og fyldt med fornyet håb efter arrangementet.

”Efter virksomhedsbesøget vil jeg bare gerne takke de seje kvinder fra KMD for at deltage i arrangementet. Det betyder meget for mig at møde kvinderne fra KMD, da det hjælper mig med at opbygge mit netværk i Danmark. Så endnu engang, tak,” lød tilbagemeldingen fra Nikolina.

Efter virksomhedsbesøget vil jeg bare gerne takke de seje kvinder fra KMD for at deltage i arrangementet. Det betyder meget for mig at møde kvinderne fra KMD, da det hjælper mig med at opbygge mit netværk i Danmark. Så endnu en gang, tak

Nikolina, Studerende, ReDI School Copenhagen

Teams-møde i forbindelse med ReDI, der viser take aways fra mødet

Til sidst afsluttede Anne Aaby Hansen arrangementet og sørgede for, at der ikke blev efterladt spørgsmål uden svar.   

”Arrangementet virker måske ikke som en stor, livsændrende ting, men for mange af vores elever gør det virkelig et varigt indtryk og gør dem på mange måder mere sikre på, at de kan forfølge deres drømme her i Danmark," konkluderede Anne Aaby Hansen. 

Arrangementet virker måske ikke som en stor, livsændrende ting, men for mange af vores elever gør det virkelig et varigt indtryk og gør dem på mange måder mere sikre på, at de kan forfølge deres drømme her i Danmark

Anne Aaby Hansen, Karriereudviklingskoordinator, ReDI School Copenhagen