Alle henvendelser behandles og opbevares fortroligt.

KMD's whistleblower ordning giver medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere samt medlemmer af direktionen og bestyrelsen mulighed for at indberette forhold, som er i strid med lovgivningen eller

KMD’s interne politikker på de syv fokusområder omfattet af Corporate Compliance programmet.

Indberetning kan ske helt anonymt ved at sende en mail via linket her på siden, eller delvist anonymt ved at ringe eller møde op hos Corporate Compliance Teamet eller KMD's eksterne whistleblower advokat og bede om anonymitet. For at kunne tilbyde en sikker elektronisk adgang til anonym rapportering har KMD indgået en aftale med en ekstern it-leverandør om etablering af et uafhængigt system. Det indebærer bl.a. adressevask af IP-adresser samt mulighed for løbende kommunikation via pinkode log-on med den person, som rapporterer anonymt om et forhold omfattet af ordningen.

Alle henvendelser behandles og opbevares fortroligt. KMD garanterer, at det ikke vil have nogen negative konsekvenser for hverken medarbejdere eller forholdet til eksterne samarbejdspartere, som har rapporteret i god tro om faktiske eller formodede overtrædelser. KMD's whistleblower-ordning er godkendt af Datatilsynet.

Indberet til KMD's whistleblower ordning

It-sikkerhed og beskyttelse af persondata

I KMD lægger vi stor vægt på sikkerheden i vores it-systemer samt beskyttelse af vores kunder og borgeres persondata mod misbrug.

Opdager du en sikkerhedsbrist i et af vores it-systemer - eller har du mistanke om eller kendskab til misbrug eller uretmæssig deling af persondata – opfordrer vi dig til straks at henvende dig til os. Er du privat borger og opdager du fejl i et system leveret af en offentlig myndighed (for eksempel i din kommune) kan du også tage fat i myndigheden direkte.

For at gøre det nemt for os hurtigt at finde og rette eventuelle sikkerhedsbrister, beder vi dig være så konkret som mulig i din beskrivelse af de problemer, du er stødt på, for eksempel ved at tage screen dumps. Vi vil sætte pris på, hvis vi kan skrive tilbage til dig, hvis vi har uddybende spørgsmål.

Du kan skrive til os på security@kmd.dk. Du kan også benytte KMD koncernens whistleblower-ordning, hvor du har mulighed for at rapportere anonymt.