Vi arbejder dagligt på at reducere energiforbruget sammen med vores kunder.

Med knap 3.000 ansatte, store datacentre og Danmarks største printcenter har KMD et markant aftryk på miljøet. Det arbejder vi dagligt på at reducere. Samtidig kan mange af vores produkter også hjælpe med at reducere miljøbelastningen.

KMDs produkter hjælper vores kunder med at køre mindre, printe mindre og kan samtidige påvise, hvor energien kan spares.

En dedikeret tilgang til klimaet og miljøet

It-branchen belaster i dag kloden med lige så meget CO2 som hele flyindustrien. Det anslås at ca. 2 % af den samlede CO2-belastning kommer fra it. Det er en udfordring vi som it-virksomhed tager meget alvorligt. Derfor har vi siden 2009 haft en meget dedikeret tilgang til reduktionen af vores klimabelastning og har fundet energibesparelser for mere end 8,5 mio. kWh siden 2009.

For yderligere at styrke vores tilgang til vores miljøarbejde har vi siden 2013 været certificeret efter ISO 14001 standarden for miljøledelse.

It reducerer klimabelastningen

It kan også være med til at begrænse CO2-belastningen. Den internationale tænketank GeSi (Global e-Sustainability Initiative) har anslået, at it kan reducere den samlede CO2- belastning med op til 20 % (GeSi Smart 2020-report).

I KMD arbejder vi med en lang række produkter, som reducerer den samlede klimabelastning - fra elektronisk arkivering, der reducerer behovet for print over velfærdsteknologiske løsninger, der reducerer behovet for kørsel til store systemer, der kan hjælpe virksomheder og myndigheder med at håndtere deres bygningsmasse og finde energibesparelser."

Vi sætter fokus på belastningen

Havvindmøller

KMD sparer på energien

KMD tilstræber at være en ansvarlig klima- og miljøpartner for vores kunder. Derfor arbejder vi systematisk med at reducere vores klima- og miljøpåvirkning, der i udpræget grad sker gennem vores produktion og vores medarbejderes adfærd.

KMDs hovedsæde i Ballerup

KMD sparer på energien og gør den grønnere

For at reducere vores påvirkning af klima og miljø har KMD lagt en markant og ambitiøs plan, der skal gøre KMD til en mere bæredygtig virksomhed.

Få mere at vide om CSR i KMD

Ditte Haugaard Clausen

CSR og Public Affairs Manager

Send besked