KMD har i samarbejde med Ældre Sagen lanceret flere e-læringsprogrammer, der skal understøtte Ældre Sagens arbejde med at uddanne ældre i it.

350.000 danskere over 65 år har aldrig benyttet sig af internettet. Dermed får de ikke del i de mange muligheder, som nettet stiller til rådighed.

Det er en udfordring, som vi en KMD meget gerne vil være med til at løse. Som en af de helt centrale leverandører af digitale løsninger til den offentlige sektor ser vi det som naturligt at tage ansvar for de grupper for hvem digitaliseringen ikke falder så let.

Derfor har KMD udviklet to programmer i samarbejde med Ældre Sagen. De to programmer ”Bliv dus med din pc” og ”Bliv dus med din tablet” sætter fokus på de helt basale egenskaber man skal have for at kunne betjene henholdsvis en pc og tablet. KMD har haft det overordnede ansvar for udviklingen, mens Ældre Sagen har haft ansvaret for, hvilke emner de ældre skulle undervises i.

KMD har sammen med Ældre Sagen afholdt flere workshops med frivillige fra Ældre Sagens korps af it-undervisere. Derudover er programmet testet hos de ældre selv. E-læringsprogrammet ligger på Ældre Sagens hjemmeside og bruges i undervisningen af de ældre på Ældre Sagens kurser rundt om i landet. Se programmet her.

Bliv dus med din pc har siden lanceringen i 2012 haft over 100.000 kursister og bruges af over halvdelen af Ældre Sagens undervisere. Bliv dus med din tablet er lanceret i september 2016.

KMD og Ældre Sagen hjælper ældre nemt på nettet

Over 55.000 kursister har allerede taget imod tilbuddet.

Mød KMD's projektleder, Lars og Peder på 72 år, som har brugt programmet.

Få mere at vide om CSR i KMD

Ditte Haugaard Clausen

CSR og Public Affairs Manager

Send besked