Sammen med Københavns Lufthavne og Falck har KMD været med til at stifte foreningen Velkommen Hjem, som arbejder for at få veteraner fra forsvaret ind på arbejdsmarkedet efter endt tjeneste.

KMD bidrager økonomisk til driften af foreningen ligesom vores medarbejdere fungerer som mentorer for veteraner, der skal fra slagmarken til skrivebordet.

Siden 1991 har over 42.000 danske soldater været udsendt på internationale missioner. Langt de fleste af disse (85 %) kommer hjem uden mén, og er klar til at indgå på det danske arbejdsmarked med unikke kompetencer optjent gennem en længere karriere i det danske forsvar. Desværre bliver mange af disse kompetencer ikke anerkendt af det civile, fordi veteranerne ikke formår at oversætte deres kunnen til en civil kontekst.

”De mennesker, som vi gerne vil hjælpe, er i besiddelse af nogle helt åbenlyse kvaliteter, som vi som samfund ikke har råd til at lade stå ubrugte. Samtidig er det mennesker, som har leveret en stor indsats og sat livet på spil. De fortjener at få et ordentligt velkommen hjem,” siger Søren Henriksen, EVP for KMD Stat og KMD's repræsentant i bestyrelsen for Velkommen Hjem.

Få mere at vide om CSR i KMD

Ditte Haugaard Clausen

CSR og Public Affairs Manager

Send besked