Koncernen KMD består af moderselskabet KMD A/S samt en række datterselskaber.

Koncernen KMD består af moderselskabet KMD A/S samt en række datterselskaber.

Banqsoft AS

Banqsofts kerneforretning er softwareløsninger til effektiv styring af porteføljer i forbindelse med lån, leasing, engrosvirksomhed, bilparker og konti for finansieringsvirksomheder og banker. Efter mere end 20 år i branchen har Banqsoft opnået en markedsledende position inden for finansielle tjenesteydelser og en stadig stærkere position inden for ydelser til banksektoren. Banqsofts kunder er baseret i de nordiske lande, Polen, Storbritannien og de baltiske lande. Banqsoft har 215 medarbejdere fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Finland og Polen.

Få mere at vide på banqsoft.com

Edlund A/S

Edlund A/S har i mere end 20 år leveret software til administration af porteføljer inden for liv- og pensionsområdet. Edlund er markedsledende i Danmark, og blandt kunderne er landets største pensionsselskaber som ATP, PFA Pension samt Nordea Liv og Pension. Edlund beskæftiger cirka 200 medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder med softwareudvikling. Virksomheden holder til i det gamle villakvarter bag Carlsberg i Valby.

Få mere at vide på edlund.dk

Avaleo ApS

Avaleo er en af landets førende virksomheder inden for kommunal sundheds-it. Avaleo har med succes leveret sagsbehandlings- og journalsystemer til omsorgs-, social- og sundhedsområdet til en bred vifte af kommuner og en del private udbydere i Danmark.

Avaleo Hjælpemidler ApS

Avaleo Hjælpemidler er et søsterselskab til Avaleo. Virksomheden arbejder med it-understøttelse af håndtering af hjælpemidler.

Scanjour A/S

SCAN JOUR A/S udvikler og leverer den udbredte WorkZone-produktsuite inden for sags- og dokumenthåndtering (ESDH).

Få mere at vide på scanjour.dk

KMD Venture A/S

KMD Ventures arbejder inden for strategiske vækstområder og har til ansvar at udvikle og håndtere brugerdrevet innovation, idegenerering og inkubation – i tæt samarbejde med brugere, kunder og forretningsenheder.

KMD Poland sp. z o.o.

Global Delivery er en central del af KMD's strategi. Afdelingen i Polen leverer udviklingsydelser til KMD's Software Center.

Få mere at vide på kmdpoland.pl

KMD Sverige AB

Selskabet håndterer KMD's kundeaktiviteter i Sverige - herunder it-outsourcing.