Koncernen KMD består af moderselskabet KMD A/S samt en række datterselskaber.

Koncernen KMD består af moderselskabet KMD A/S samt en række datterselskaber.

Banqsoft AS (N)

Banqsofts kerneforretning er softwareløsninger til effektiv styring af porteføljer i forbindelse med lån, leasing, engrosvirksomhed, bilparker og konti for finansieringsvirksomheder og banker. Efter mere end 20 år i branchen har Banqsoft opnået en markedsledende position inden for finansielle tjenesteydelser og en stadig stærkere position inden for ydelser til banksektoren. Banqsofts kunder er baseret i de nordiske lande, Polen, Storbritannien og de baltiske lande. Banqsoft har 215 medarbejdere fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Finland og Polen.

Få mere at vide på banqsoft.com

Charlie Tango A/S

Charlie Tango bidrager til at transformere brands ved at levere sammenhængende brugeroplevelser, der kombinerer strategi, kreativitet og teknologi. Virksomheden etablerer og supporterer komplekse forretnings- og kundesystemer og processer lige såvel som længerevarende digitale produkter og services.

Få mere at vide på charlietango.dk

Edlund A/S

Edlund A/S har i mere end 20 år leveret software til administration af porteføljer inden for liv- og pensionsområdet. Edlund er markedsledende i Danmark, og blandt kunderne er landets største pensionsselskaber som ATP, PFA Pension samt Velliv (tidligere Nordea Liv og Pension). Edlund beskæftiger cirka 200 medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder med softwareudvikling.

Få mere at vide på edlund.dk 

KMD Poland sp. z o.o. (PL)

Global Delivery er en central del af KMD's strategi. Afdelingen i Polen leverer udviklingsydelser til KMD's Software Center.

KMD Venture A/S

KMD Ventures arbejder inden for strategiske vækstområder og har til ansvar at udvikle og håndtere brugerdrevet innovation, idegenerering og inkubation – i tæt samarbejde med brugere, kunder og forretningsenheder.

Scan Jour A/S

SCAN JOUR A/S er tidligere udvikler og forhenværende leverandør af den udbredte WorkZone-produktsuite inden for sags- og dokumenthåndtering (ESDH).

UVDATA A/S

Den primære beskæftigelse hos UVDATA har altid været indenfor den offentlige sektor, hvor strategien er at levere administrative såvel som selvbetjeningsløsninger til børne- og ungeområdet. Virksomheden er i dag til stede i samtlige af landets kommuner og arbejder her agilt med udvikling af platforme, som kan tilpasses, driftes og udvikles i overensstemmelse med kundernes behov.

Få mere at vide på uvdata.dk