KMD og IRONMAN deler ambitionen om at optimere oplevelsen gennem digitale input. Samarbejdet skaber en naturlig kobling mellem sundhed og teknologi.

KMD og IRONMAN deler ambitionen om at optimere oplevelsen gennem digitale input. Samarbejdet skaber en naturlig kobling mellem sundhed og teknologi.

KMD IRONMAN Copenhagen er Nordeuropas største IRONMAN-triatlon og det eneste der foregår i en hovedstad. Med omkring 200.000 tilskuere er det samtidig en af Danmarks største tilskuerbegivenheder.

Mærk deltagernes oplevelse fra KMD IRONMAN Copenhagen 2017.

"Anything is possible"

I KMD tror vi på IRONMAN-mottoet ”anything is possible”. Uanset om det handler om den ultimative fysiske udforing, eller det, vi i KMD er her for; at udvikle Danmark sammen med vores kunder. Begge dele kræver vilje, fokus og hårdt arbejde for at nå målet.

KMD og IRONMAN deler ambitionen om at udvikle KMD IRONMAN, KMD 4:18:4 og KMD IRONKIDS stævnerne, samt at optimere oplevelsen for deltagere og publikum gennem digitale input. Samarbejdet skaber en naturlig kobling mellem sundhed og teknologi, for eksempel i form af sms-services, storskærme og aktivering på sociale medier.

Du kan stoppe hvis du vil, og folk vil være ligeglade. Men du vil vide det resten af dit liv.

John Collins, Grundlægger af IRONMAN

KMD støtter IRONMAN-sporten i Danmark

Ikke blot for de professionelle triatleter, hvor kun det ekstreme er nok. Men også for dem der finder udfordringer i en mindre triatlon for en IRONMAN. KMD IRONMAN er for alle. Og en af de få sportsgrene, hvor professionelle og amatører kan stille op side om side.

Hvert år deltager mange af vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Nogle for at vinde. Nogle for at udfordre sig selv. Andre for at få en god dag med kollegaer – enten som deltager eller som tilskuer.

Få mere at vide om vores sponsorat af KMD IRONMAN Copenhagen

Medarbejdere i KMD

Louise Møhl

Marketingkonsulent

Send besked

3000

Så mange deltagere er der fra over 50 forskellige lande til KMD IRONMAN Copenhagen. Dertil kommer 200.000 publikummer, der følger atleterne rundt på ruten.