Vores services spænder fra rådgivning, udvikling, drift og vedligehold til support på software, systemer og infrastruktur.

Vores services spænder fra rådgivning, udvikling, drift og vedligehold til support på software, systemer og infrastruktur.

Der er ikke to it-projekter i private eller offentlige organisationer, som er ens

Og KMDs opgaver og ansvar varierer derfor fra projekt til projekt.

Vores services spænder fra rådgivning, udvikling, drift og vedligehold til support på software, systemer og infrastruktur. Vi kan levere fra a til å, og gør det i mange projekter. I andre leverer vi dele til en større helhed.

Mange projekter tager afsæt i KMDs egenudviklede softwareløsninger. Faktisk har vi udviklet mere end 400 forskellige systemer, der hver dag hjælper vores kunder. For eksempel administrative systemer inden for økonomistyring, digitale læringsplatforme til uddannelsesområdet, løsninger til sundhedssektoren, og systemer til arbejdsmarkedsområdet. Og vi har også kernesystemer til finanssektoren og forsyningssektoren via vores datterselskaber BanqSoft og Edlund. Blot for at nævne nogle.

I andre projekter starter vi på en bar mark, og udvikler en skræddersyet løsning på projektbasis – enten på en af vores platforme eller for eksempel SAP.