Gruppe samarbejder i projektgruppe

KMD arbejder sammen med en lang række af de største og bedste it-selskaber i verden.

For os bliver de bedste løsninger nemlig skabt i et samarbejde, hvor vores medarbejdere, kunder og vores teknologi-partnere udfordrer den opgave, vi skal løse.

KMD er Microsoft Guld og Sølv partner, og Microsofts standardplatforme udgør nogle af hjørnestenene i vores udvikling af software og andre løsninger. Samtidig ligger der blandt andet Microsoft Azure teknologi bag vores cloud-løsning.

KMD er full-service SAP-partner – og hvad mange ikke ved, så er vi Danmarks største SAP-hus. Vi har blandt andet opbygget en HANA private cloud i Ballerup, og samarbejder med SAP om et HANA Center of Excellence.

Billigere er ikke altid bedst – men det er dyrest heller ikke. Derfor samarbejder vi på udvalgte områder med andre, for at sikre konkurrencedygtige priser.

Vi har i over 10 år samarbejdet med Tech-Mahindra, som driver vores offshore center i Indien, og som vi i 2015 har outsourcet driften af vores it-infrastruktur til. På samme vis har vi i 2016 outsourcet driften af vores mainframe og storage til IBM, som til gengæld har outsourcet deres EDI forretning til KMD.