Gruppe samarbejder i projektgruppe

KMD arbejder sammen med en lang række af de største og bedste it-selskaber i verden.

For os bliver de bedste løsninger nemlig skabt i et samarbejde, hvor vores medarbejdere, kunder og vores teknologi-partnere udfordrer den opgave, vi skal løse.

KMD er Microsoft Guld og Sølv partner, og Microsofts standardplatforme udgør nogle af hjørnestenene i vores udvikling af software og andre løsninger. Samtidig ligger der blandt andet Microsoft Azure teknologi bag vores cloud-løsning.

KMD er full-service SAP-partner – og hvad mange ikke ved, så er vi Danmarks største SAP-hus. Vi har blandt andet opbygget en HANA private cloud i Ballerup, og samarbejder med SAP om et HANA Center of Excellence.

Billigere er ikke altid bedst – men det er dyrest heller ikke. Derfor samarbejder vi på udvalgte områder med andre, for at sikre konkurrencedygtige priser.

Vi har i over 15 år samarbejdet med Tech-Mahindra, som leverer services til KMD ud af Indien og fra KMD’s lokationer. Vi samarbejder også med IBM, som vi i 2018 har outsourcet driften af vores it-infrastruktur til. IBM varetager desuden driften af vores mainframe. I relation til IBM er KMD leverandør på IBM’s EDI forretning.