KMD strategi

Vores strategi ”KMD på flere markeder” indebærer, at vi i dag både samarbejder med danske kommuner, regioner, den danske stat og en lang række af Danmarks mellemstore og store private virksomheder.

Det er ikke kun verden, der forandrer sig. Det gør vi i den grad også i KMD. Vi er i dag en helt anden virksomhed end for blot få år siden. Vores monopol på at levere it til danske kommuner, er fortid. Det er godt for både KMD og vores kunder. Konkurrence tvinger os til udvikling og forandring.

KMD er i dag den største dansk-baserede it-virksomhed – og en virksomhed, der både kan, skal og vil mere. Vores strategi ”KMD på flere markeder” indebærer, at vi både samarbejder med kommuner, danske regioner, den danske stat og en lang række af Danmarks store og mellemstore private virksomheder.

For at udvikle vores tilbud til vores kunder både på løsnings- og kompetencesiden, har vi i de seneste år købt mere end 15 virksomheder. Med købet af norske BanqSoft og danske Edlund har vi eksempelvis styrket vores position inden for den finansielle sektor og forsyningssektoren. Samtidig er KMD godt på vej ud over Danmarks grænser primært til Norge, Sverige og Finland.