​Velkommen til KMD’s presserum.

KMD presserum

​Velkommen til KMD's presserum. Her kan du læse pressemeddelelser, nyheder, hente billeder og komme i kontakt med KMD's presseafdeling.

Seneste pressemeddelser og nyheder

Ældre mand og kvinde kigger på smartphone

Pressemeddelelse

Ny gratis app gør det nemmere at være pårørende

Tusindvis af pårørende står alene med praktiske opgaver og bekymringer, når den nære familie bliver ramt af alvorlig sygdom. Ofte bliver de selv ramt af stress eller alvorlig sygdom. Heidi Ruud mærkede som datter til forældre med demens, hvor svært det er at være pårørende. Med en ny app, Relabee, kan hun og andre pårørende nu få hjælp i hverdagen. Relabee er gratis at bruge og kan downloades til iOS og Android.

28.03.2017

Pressemeddelelse

Digitaliseringsprisen 2017 uddelt - her er vinderne

Familien blev det store tema, da vinderne af Digitaliseringspriserne skulle findes. Det blev Statsforvaltningen, der løb med dommernes Specialpris for projektet "Familiens livssituation". Velfærdsprisen gik til Helsingør Kommune for en "Familiedialog", mens Styrelsen for IT og Læring tog Effektiviseringsprisen for projektet "Netprøver.dk". Priserne blev overrakt på konferencen "Offentlig digitalisering 2017" i Musikhuset i Aarhus.

22.03.2017

KMD presse og nyheder

Pressemeddelelse

Årsregnskab: KMD holder vækstspor og styrker position i erhvervssegmentet

KMD-koncernen har i 2016 formået at løfte både omsætning og driftsindtjening. Det er tilfredsstillende i det eksisterende marked, hvor der er en betydelig og voksende konkurrence. KMD's position i erhvervsmarkedet blev væsentligt styrket i 2016, og omsætningen steg med 33% i segmentet. KMD fortsætter med at investere i fremtiden, og ud over investeringer i softwareudvikling inden for eksisterende forretningsområder blev det også til flere opkøb i løbet af året.

21.03.2017

ældre dame (demensven)

Nyhed

KMD vil skaffe 10.000 venner til mennesker med demens og deres pårørende

Sammen med Alzheimerforeningen kaster it-virksomheden KMD sig nu ind i kampen for at gøre hverdagen lettere for mennesker med demens og deres pårørende. KMD donerer 10 kr. for hver af de næste 10.000 mennesker, der melder sig til Alzheimerforeningens kampagne for at skaffe Demensvenner

03.03.2017

Pressemeddelelse

Digital middelaldermatematik vinder Den Digitale Læringspris 2017

Fem vestjyske studerende fra læreruddannelsen i Esbjerg tog førstepræmien på 25.000 kr. i Den Digitale Læringspris ved prisuddelingen på Danmarks Læringsfestival i København torsdag eftermiddag. De fem studerende har lavet et digitalt undervisningsforløb for 5.-6. klasse, hvor de kombinerer matematik, historie og digitale tegneredskaber i et forløb, som gav store roser fra dommerkomiteen. Prisen er et samarbejde mellem landets læreruddannelser og it-virksomheden KMD.

03.03.2017

Pressemeddelelse

MAN Diesel & Turbo vil forebygge stress med nyt digitalt ledelsesværktøj

Der skal sættes tidligt ind, når en medarbejder viser tegn på stress. Derfor har den internationale motorvirksomhed MAN Diesel & Turbo taget et nyt digitalt ledelsesværktøj i brug i deres københavnske afdeling. E-læringsværktøjet er udviklet af konsulent- og rådgivningsvirksomheden Lifewise i samarbejde med it-virksomheden KMD og skal styrke ledernes evner til at lede medarbejdere, der for en periode er sårbare på grund af en personlig krise, stress eller en forandring. Til at starte med har det digitale ledelsesværktøj indgået i et projekt med 100 medarbejdere og ledere, og det er planen, at alle 1.400 ansatte i den københavnske organisation tager e-læringsværktøjet i brug i løbet af foråret 2017.

24.02.2017

Pressemeddelelse

Danskerne klar til at afprøve digitale folketingsvalg

Valgaftener har ikke ændret sig meget med årene, men en ny rundspørge fra KMD Analyse viser, at danskerne er parate til at forandre valg i en mere digital retning. Borgerne er blandt andet klar til at afprøve folketingsvalg via internettet. Analysen viser dog samtidig, at det klassiske fremmødevalg, som vi har i dag, fortsat ses som en god demokratisk tradition.

11.01.2017

Energi, vindmøller og træ

Pressemeddelelse

Nyt geodata-projekt skal gøre hverdagen lettere for kommunerne - og styrke fundamentet for de smarte byer

Helt nye muligheder for at opdatere data i kortlægningen af Danmark skal sammen med en højere datakvalitet blandt andet være med til at gøre hverdagen nemmere for ansatte i kommuner og andre myndigheder.

11.01.2017

KMD presse og nyheder

Pressemeddelelse

BusinessNow overtager KMD's IT Management Consulting-forretning

Det danske konsulenthus BusinessNow har indgået aftale om at overtage den danske it-koncern KMD’s IT Management Consulting-aktiviteter.

02.01.2017

Pressemeddelelse

KMD skal drive den administrative it for Danmarks Nationalbank

Den danske it-koncern KMD fremover stå for al drift af den administrative it-infrastruktur for Danmarks Nationalbank - herunder vedligeholdelse af de administrative applikationer samt udvikling af nye it-systemer. Aftalen, der er indgået på baggrund af et EU-udbud, indebærer, at 45 fuldtidsstillinger skifter arbejdsplads fra Nationalbanken til KMD.

30.11.2016

KMD presse og nyheder

Pressemeddelelse

Afmeld og book fra mobilen: Rudersdal vil gøre op med tomme haller

På skemaet står der, at der skulle spilles håndbold, men hallen er tom. Mange kommuner oplever, at idrætsfaciliteter og andre lokaler bliver booket, uden at de bliver brugt fuldt ud. Det er også tilfældet i Rudersdal Kommune, hvor de oplever, at faciliteter kan stå tomme, selvom de burde være i brug.

21.11.2016

KMD bakker op om inspiration og initiativer med Digitaliseringsprisen

Pressemeddelelse

Nu går jagten ind på Digitaliseringsprisen 2017

I dag starter kampen om Digitaliseringsprisen 2017. Kommuner, regioner og statslige myndigheder dyster om at vinde prisen som Danmarks bedste digitaliseringsprojekt. Digitaliseringsprisen uddeles på Danmarks største it-konference i Aarhus den 22. marts 2017.

10.11.2016

Piger i skolegård

Pressemeddelelse

Holbæk vil forebygge mistrivsel hos børn og unge digitalt

Det skal være slut med mistrivsel hos børn og unge i Holbæk Kommune. Derfor indfører Holbæk Kommune nu en digital logbog, der skal sikre, at viden om børn med særlige behov ikke går tabt, for eksempel i overgangen mellem kommunens skoler og daginstitutioner.

18.10.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

ATP har efter en udbudsrunde indgået en ny aftale med den danske it-koncern KMD om at håndtere driften af ATP’s it-systemer.

12.10.2016

KMD og UVdata underskriver aftale

Pressemeddelelse

KMD skaber Danmarks største uddannelseshus med strategisk opkøb

It-koncernen KMD har netop købt den Aalborg-baserede it-virksomhed UVdata, som hører til blandt de førende danske leverandører inden for it-systemer til undervisningssektoren.

11.10.2016

Børn leger og lærer med Kubo Robot

Pressemeddelelse

KMD investerer i fynsk robotvirksomhed

Den danske it-koncern KMD investerer i den fynske start-up robotvirksomhed Kubo Robot, der udvikler læringsrobotter til skoleområdet. Investeringsprojektet er et af de seneste for datterselskabet KMD Venture, som fokuserer på skabelsen af nye forretningsmodeller.

29.09.2016

KMD presse og nyheder

Pressemeddelelse

Pensam og KMD i megadeal om it-outsourcing

PenSam og it-koncernen KMD har netop indgået en aftale, der de næste syv år lægger PenSams it-portefølje på pensionsområdet i hænderne på KMD.

27.09.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD fuldender Edlund handel og kommer godt fra land

KMD's opkøb af it-virksomheden Edlund er blevet godkendt af konkurrencemyndighederne, og handlen mellem de to virksomheder er netop fuldført.

15.07.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Digital kaffesalon mindsker ensomhed blandt KOL-Patienter i Vallensbæk

Kaffesalonen er bygget på en digital borgerplatform udviklet af den danske it-virksomhed KMD. 10 borgere med KOL har indtil videre deltaget i de ugentlige videomøder. Næste skridt er at få udbredt initiativet til hjemmeplejen.

13.07.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Region Syddanmark: Adgang til telemedicin når som helst

Region Syddanmark indgår nyt telemedicinsk samarbejde med it-koncernen KMD og deres partner TDC Erhverv om en ny "KOL-kuffert", hvor løsningen bliver tabletbaseret, trådløs og mere brugervenlig for patienterne.

07.07.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Fanø vil forebygge mistrivsel hos børn og unge digitalt

Fanø Kommune har netop indgået en aftale med KMD om at indføre en såkaldt digital stafetlog, der skal sikre, at nødvendig viden dokumenteres og deles på tværs af kommunen, så barnet hurtigst muligt tilbydes den rette støtte og problemerne ikke vokser sig så store, at der er tale om en egentlig sag.

04.07.2016

Brug jeres data til at træffe bedre beslutninger

Nyhed

Brug jeres data til at træffe bedre beslutninger

Mængden af data vokser eksplosivt, men de er kun værdifulde, hvis man ved, hvordan de skal analyseres. Få et indblik i, hvordan data kan give muligheder.

21.06.2016

Mand åbner dør til lokale

Pressemeddelelse

Analyse: Hver anden offentligt ansat mangler undervisning i IT-sikkerhed

Den offentlige sektor bliver i stort omfang udsat for en vifte af forskellige interne og eksterne sikkerhedsrisici. Men det er kun knap halvdelen af de offentligt ansatte, der er blevet undervist i informationssikkerhed. Det viser en ny rundspørge fra KMD blandt offentligt ansatte.

21.06.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Ny fællesoffentlig digitaliseringsstrategi fokuserer på sammenhæng, styring og sikkerhed

I maj præsenterede regeringen, KL og Danske Regioner den nye fællesoffentlige digitaliseringsstrategi for 2016-2020. Strategien fokuserer særligt på at skabe sammenhæng, styring og sikkerhed i arbejdet med at udvikle fremtidens digitale Danmark. KMD tager godt imod den nye strategi.

21.06.2016

Smilende kvinde med mobiltelefon

Pressemeddelelse

Aarhus Kommune vil udvide succes med mobile betalinger

Aarhus Kommune har med mobile betalinger som MobilePay og Swipp gjort det lettere for både borgere og ansatte. Succesen giver nu anledning til, at man i kommunen vil udvide antallet af betalingssteder med smartphonebetaling fra 70 til 200.

20.06.2016

kvinde på rulletrappe

Pressemeddelelse

Analyse: Offentligt ansatte slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed

Den offentlige sektor udsættes i stort omfang af en vifte af forskellige sikkerhedshændelser – både interne, hvor medarbejdere eksempelvis deler passwords eller slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed, såvel som eksterne, hvor ubudne gæster forsøger at komme ind bag data-murene.

08.06.2016

KMD køber EMT Nordic

Pressemeddelelse

KMD køber EMT Nordic

Den danske it-koncern KMD har netop købt den fynske it-virksomhed EMT Nordic, der udvikler software og leverer konsulentydelser inden for energi- og miljøområdet. Opkøbet er en del af KMD’s vækststrategi, hvor software inden for energi-, forsynings- og bygningssektoren er udpeget som et satsningsområde.

08.06.2016

Folketinget på Christiansborg

Pressemeddelelse

KMD vinder opgaver om digital kompetenceudvikling i staten

Moderniseringsstyrelsen har netop været i udbud med opgaven om at drifte og udvikle det offentliges læringsløsning Campus. Opgaven er gået til it-koncernen KMD. Med den nye aftale åbner der sig muligheder for, at statens ansatte fremover kan lære af hinanden på tværs af tid og rum.

19.05.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Analyse: Danske topvirksomheder tages som datagidsler

De største danske virksomheder oplever i betydeligt omfang angreb på deres datasikkerhed – og angriberne lykkes i stor stil med deres mission. Det viser en rundspørge fra KMD Analyse blandt it-sikkerhedsansvarlige i toppen af dansk erhvervsliv.

18.05.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Den digitale sæl Santos vinder årets finale i KMD Educa award

Det blev de to fynboer Mia Dybdahl Andersen og Frederikke Schøts fra Læreruddannelsen i Odense, som løb med sejren og de 25.000 kr. i KMD Educa Award ved prisuddelingen på Skolemessen i Aarhus. De to studerende har lavet et digitalt undervisningsforløb for 1.-3. klasse om Sælen Santos i samarbejde med det naturhistoriske museum Naturama og Fjord & bælt i Svendborg.

15.04.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Årsregnskab: Milepæle nået for KMD

Med årsregnskabet 2015 passerer KMD for første gang 5. mia. i omsætning og leverer samtidig det største overskud i virksomhedens historie. I tråd med vækststrategien "KMD på flere markeder" har året blandt andet budt på flere betydelige opkøb. KMD's internationale ambitioner var afsættet for den første større internationale investering til dato med overtagelsen af den skandinaviske it-virksomhed Banqsoft.

04.04.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Nyt KMD selskab skal løfte start-ups til solide forretninger

For at understøtte radikale ideer til digital innovation har KMD netop udskilt sin venture-enhed fra moderselskabet. Datterselskabet KMD Venture skal som selvstændig investeringsfond fokusere på skabelsen af nye forretningsmodeller i samarbejde med eksterne forretningspartnere og start-ups. Det første projekt om digital arv og testamenter er allerede sat i søen i samarbejde med innovationseksperterne fra KRING.

21.03.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Danske IT-folk hjælper IT-flygtninge i job

I løbet af de næste seks måneder skal ansatte fra it-virksomheden KMD i Aalborg hjælpe 16 højtuddannede flygtninge nærmere et job. Hver flygtning får en KMD-mentor, som skal hjælpe dem med at komme helt tæt på det danske arbejdsmarked. Med mentorordningen håber KMD, Røde Kors og Aalborg Kommune, at man kan få flyttet flygtninge med højere uddannelser hurtigt ud i konkrete jobs til gavn for dem selv og samfundet.

18.03.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Digitaliseringsprisen er uddelt - her er vinderne

Første gang nogensinde rydder jyske myndigheder bordet ved dette års uddeling af Digitaliseringsprisen. Det blev Region Syddanmark, der vandt Effektiviseringsprisen for projektet ”Teletolkning”, og Hjørring Kommune, der vandt Velfærdsprisen for projektet ”Sensorbleer”. Dommernes Specialpris gik også til Hjørring Kommune for projektet ”Book en byggesagsbehandler”.

17.03.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Banedanmark outsourcer driften af de administrative IT-systemer til KMD

Banedanmark overlader nu it-driften og SAP-systemvedligeholdelsen til den danske it-koncern KMD. På baggrund af to større udbud overtager KMD it-driften af Banedanmarks administrative it-systemer og skal supportere, vedligeholde og udvikle flere centrale SAP-applikationer for Banedanmark. KMD’s aftale med Banedanmark sker i forlængelse af flere større SAP-aftaler i de seneste år med DSB og Vejdirektoratet.

14.03.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Region Syddanmark moderniserer løn og vagtplanlægning

Det bliver den danske it-koncern KMD, der fremover skal stå for it-understøttelsen af løn og vagtplanlægningen i Region Syddanmark. Med den nye aftale skifter regionen leverandør på området og overgår til et helt nyt vagtplanssystem. KMD vurderer, at den nye vagtplanløsning løser en række af de organisatoriske og it-værktøjsmæssige udfordringer, som rigsrevisionen påpegede i deres rapport fra foråret 2015 på vagtplansområdet.

11.03.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Nyt tilbud til københavnerne: Lav afdragsordning til kommunen over nettet

Har man som Københavner været uheldig og fået tre parkeringsafgifter på stribe – og der er lavvande i kassen, så er hjælpen på vej fra kommunen. Som en del af digitaliseringen af betalingsområdet i Københavns Kommune kan borgerne fra foråret via kommunens hjemmeside let lave en afdragsordning på alle slags regninger fra kommunen.

04.02.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD køber den danske softwarevirksomhed Edlund

Den danske it-koncern KMD har netop indgået aftale om at overtage it-virksomheden Edlund, der er førende i Danmark inden for softwareudvikling til liv- og pensionsselskaber. Opkøbet sker som led i KMD’s strategiske satsning på at udvide sin tilstedeværelse markant i erhvervssegmentet.

04.01.2016

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD køber enhed fra FORMPIPE

Den danske it-koncern KMD har siden efteråret 2014 løbende styrket sin forretning gennem en række opkøb. Syv af slagsen er det blevet til de seneste 14 måneder.

11.12.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Jyske Bank øger fokus på virtuel og social læring

Jyske Bank har i samarbejde med den danske it-koncern KMD netop taget et skridt mod en styrkelse af det strategiske arbejde med de ansattes kompetencer. De 4.100 medarbejdere får fremover endnu flere muligheder for at lære af hinanden på tværs af tid og rum.

03.12.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

IT-koncernen KMD træder ind på Heavy Metal-scenen

Et umage par. Sådan kan man betegne en helt ny konstellation på den danske scene for hård rock og metalmusik. COPENHELL og KMD – to mastodonter inden for henholdsvis metalmusik og it – indgår samarbejde.

27.11.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Ny digital skoledag for 12.000 elever og deres forældre i Esbjerg

Fra nytår bliver det nemmere som forældre at følge med i sit barns læring på Esbjerg Kommunes 25 folkeskoler. Kommunen indfører i samarbejde med den danske it-virksomhed KMD en ny digital læringsplatform, der skal gøre planlægningen og afviklingen af undervisningen lettere for lærerne – og nemmere for forældrene at følge fra sidelinjen.

04.11.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD settles into Poland

The Danish IT-company KMD is now settled into their new offices in Poland. This Monday KMD held an opening reception in order to debut their new location in Warsaw. The Danish ambassador along with a number of dignitaries from Poland were in attendance.

03.11.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Analyse: Kommunale sagsbehandlere efterlyser bedre samarbejdsværktøjer

En ny rapport fra KMD Analyse viser, at en stor gruppe kommunale sagsbehandlere oplever, at manglen på fælles it-værktøjer medfører problemer med koordineringen af det tværgående samarbejde.

29.10.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD vinder debitorudbud fra Udbetaling Danmark

Det bliver den danske it-koncern KMD, der skal levere den nye debitorløsning til Udbetaling Danmark. Det er resultatet af et EU-udbud, som et stærkt felt af landets it-aktører deltog i. Den nye løsning skal håndtere mere end 500.000 debitorer og 900.000 opkrævninger om året. Hos KMD er der både glæde og stolthed over den nye opgave.

23.10.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Ny digital skoledag for 9500 folkeskoleelever i Randers kommune

På bagkanten af en ny skolereform og en livlig teknologisk udvikling tager folkeskolen nye former. Randers Kommune indfører nu i samarbejde med den danske it-virksomhed KMD en helt ny digital læringsplatform på alle folkeskolerne i kommunen.

06.10.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD og SAS Institute indgår alliance på indkøbsområdet

KMD har gennem det sidste halve år oprustet kraftigt inden for it-løsninger på indkøbsområdet, og nu indgår it-virksomheden en ny alliance med SAS Institute.

06.10.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Forsvaret indgår aftale om dokumenthåndtering med KMD

Det bliver den danske it-virksomhed KMD, der fremover skal tage sig af it-understøttelsen af forsvarets dokumenthåndtering. KMD vandt opgaven efter EU-udbud.

05.10.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

DSB flytter SAP HANA sky til KMD

Det bliver den danske it-koncern KMD, der skal udvikle og drive DSB’s nye SAP HANA installation. Det er resultatet af et større udbud på området, hvor en række af it-feltets stærkeste aktører bød ind.

16.09.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

500 ingeniørstuderende skal udfordre IT-giganter på innovation

Et nyt samarbejde skabt af DTU og landets to største it-virksomheder, IBM og KMD, giver fra i dag 500 ingeniørstuderende mulighed for at udfordre og hjælpe virksomheder i Danmark med at skabe nye it-løsninger og forretningsmuligheder.

14.09.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Sønderborgs skoler bliver mere digitale

Sønderborg går foran med at udnytte digitalisering til at skabe en bedre skole. Fokus er på elevernes læringsmål og trivsel samt lærernes samarbejde og videndeling.

25.08.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Opkøb: KMD ekspanderer i Skandinavien

KMD's internationale ambitioner materialiserer sig nu i den danske it-koncerns første større internationale investering. Virksomheden har netop opkøbt den norske it-koncern Banqsoft AS, der beskæftiger sig med software til den finansielle sektor.

20.07.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Det skal være nemmere at være leder i Horsens kommune

Kan vi med fordel erstatte de to vikarer i daginstitutionen med en ny pædagog? Hvilke tiltag på arbejdsmarkedsområdet får flest ledige i job? Horsens Kommune har sammen med it-virksomheden KMD startet et projekt, der skal give lederne bedre overblik over sammenhængende mellem økonomi, aktiviteter og resultater.

10.07.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

KMD styrker sikkerhedsområdet med nyt opkøb

KMD har netop indgået aftale om at overtage den danske it-virksomhed Neupart. Neupart hører til blandt de førende inden for Information Security Management i Danmark. KMD opruster derved yderligere inden for et område, som er i vækst og nyder stor opmærksomhed i it-markedet.

07.07.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Middelfart kommune øger overblik over tilsyn

De danske kommuner modtog for nylig kritik i en evalueringsrapport fra EVA om tilsynet med de danske daginstitutioner. Hovedanken lød på manglende systematik i tilsynet.

30.06.2015

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Pressemeddelelse

Ny alliance skal samle styringen af bygningsstyrelsens 4 mio. m2

Bygningsstyrelsen har netop indgået et projektsamarbejde med den danske it-koncern KMD om it-understøttet styring af deres mere end 4 mio. m2.

04.06.2015

Lærere på lærerværelse

Nyhed

Ny uddannelse til administrative medarbejdere i kommunerne

KMD og UCN act2learn har lanceret en ECTS-givende uddannelse, der skal løfte rådgivningskompetencerne hos de administrative medarbejdere.

01.01.0001

Arne Nikolajsen på KMD's social- og sundhedskonference i Nyborg

Nyhed

Interview: Sådan arbejder Esbjerg Kommune med at styrke borgernes mestringsevne

Vi har stillet ham fem spørgsmål om, hvordan Esbjerg Kommune arbejder med at styrke borgernes mestringsevne. Læs med og få inspiration til din kommunes videre arbejde.

01.01.0001

Kolleger samarbejder om projekt

Nyhed

Skal din kommune vinde Digitaliseringsprisen 2017?

Indstil de bedste digitaliseringsprojekter, som din kommune har lavet i løbet af i år og deltag i kampen om prisen som Danmarks bedste digitaliseringsprojekt.

01.01.0001

mand på kontor

Nyhed

Skoleledere kan bruge data til at skabe bedre læring og trivsel for elever

Der bliver mere og mere data tilgængeligt på skoleområdet. Hvis data bruges rigtigt, kan de være med til at finde frem til de mest effektive indsatser.

01.01.0001

Kontakt KMD's presseafdeling

Christoffer Hellmann, Kommunikationschef

Christoffer Hellmann

Kommunikationschef

che@kmd.dk

Line Dall

Line Dall

Presse & Kommunikationskonsulent

lxd@kmd.dk

Pressemateriale

Hent logoer, pressefotos og videoklip til web, print og videobrug.

KMD logo

KMD logoer

Hent KMD's logoer til brug på web og print.

KMD pressefotos

KMD pressefotos

Billeder af KMD's hovedsæde, øvrige lokationer og serverpark. Billederne kan frit benyttes ved kreditering af KMD.

Hent KMD videoklip til pressebrug.

Videoklip

Hent KMD videoklip til pressebrug.