Endnu et stort elhandelsselskab vælger SaaS-afregningsløsning fra KMD Energy Solutions

Fugleperspektiv af en række vindmøller på en kyst

Elhandelsselskabet go’energi har efter 20 år med SonWin valgt at skifte afregningsløsning, som nu skal leveres af KMD Energy Solutions.

Efter mange år med samme afregningsløsning har elhandelsselskabet go’energi, der er ejet af Thy-Mors Energi i Thisted, MES i Brande og RAH i Ringkøbing, valgt at skifte leverandør til forbrugsafregning og kundehåndtering.

Efter en grundig proces er valget faldet på Software-as-a-Service-løsningen KMD Easy Energy fra KMD Energy Solutions.

Valget glæder Lasse Mikkelsen, Business Director hos KMD.

”go’energi er et solidt og velkonsolideret elhandelsselskab, som er gået meget professionelt til værks i deres valg af ny leverandør til deres afregningsløsning. Vi har sammen haft en rigtig god dialog om vigtigheden af den gode kundeoplevelse, og hvordan KMD’s afregningsløsning kan være med til at understøtte det i mange år frem,” siger Lasse Mikkelsen.

På grund af den grundige proces er Lasse Mikkelsen også sikker på, at KMD og go’energi er et godt match.

”I KMD Energy Solutions har vi en lang dokumenteret erfaring på dette område, og vi kan tilbyde en fremtidssikker løsning med stor fokus på driftsstabilitet og effektive arbejdsgange, som både gavner forretningen og kundeoplevelsen hos go’energi og vores andre nye samarbejdspartnere,” siger Lasse Mikkelsen.

Langt samarbejde

go’energi har over 60.000 kunder i det midt- og vestjyske, som fortsat skal opleve en sømfri og effektiv afregningsproces og simpel selvbetjeningsløsning. Derfor er man i go’energi også positive over, at valget er faldet på KMD Energy Solutions’ afregningsløsning KMD Easy Energy.

”Vi ønsker en leverandør til vores afregningssystem, som over mange år kan levere en god og effektiv løsning, og den leverandør har vi fundet i KMD,” fortæller direktør i go’energi Jacob Møller.

Valget af ny leverandør har stået på i over et år, og i den proces har fremtidsperspektiverne været vigtige, siger direktør i go’energi Jacob Møller.

”Vi har været meget glade for den indsats, som KMD har gjort for at forstå vores forretning og vores behov, både nu og i fremtiden. Vi får en end-to-end-løsning, som får stor betydning for vores forretning. Derfor har det også været vigtigt for vores beslutning, at KMD har lang dokumenteret erfaring i at sikre, at vi kommer godt i gang med den nye afregningsløsning, da overgangen til noget nyt også har stor betydning for vores kunders oplevelse,” siger Jacob Møller.

De senere par år er også Ørsted, Struer Energi, Energi Ikast, Fonden Langelands Elforsyning og Nykøbing Sjælland Varmeværk kommet over på KMD Easy Energy-løsningen.

KMD og go’energi er nu i gang med et afklaringsforløb med henblik på idriftsættelse i løbet af efteråret 2023.

Kontakt KMD's presseafdeling

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen, Pressechef, KMD

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef