In2media group får Danmarks største it-virksomhed i ryggen til nordisk ekspansionsstrategi

For at ruste sig til at være en ledende nordisk spiller inden for digital transformation og styrkede kundeoplevelser får en af Danmarks ledende digitale bureaugrupper, In2media group, der består af bureauerne In2media, BABY og InSilico, KMD i ryggen som ny ejer. Som en del af vækstambitionerne samles virksomhederne i bureaugruppen i en ny slagkraftig digital forretningsenhed, der får navnet Charlie Tango.

KMD er ny ejer af In2media group, der består af bureauerne In2media, InSilico og BABY. På baggrund af ejerskiftet etableres en ny fælles selvstændig forretningsenhed, der bygges rundt om den stærke markedsposition, som In2media group har skabt gennem de seneste år. 

In2media group arbejder med at skabe værdi på hele kunderejsen og kan blandt andet skrive designet af MobilePay og lanceringen af Dankort app på sit cv. Samlet har den digitale bureaugruppe oplevet konstant vækst over de sidste ti år, i takt med at markedet for digitale løsninger er blevet stadigt mere modent. Bureaugruppen hører i forvejen til blandt de største digitale aktører i Danmark.

– In2media group har de seneste år oplevet et markant skift mod stadigt større og mere forretningskritiske projekter. Ved at vi nu bliver bakket op af KMD-familien og samtidig bevarer vores selvstændighed, får vi de bedst tænkelige muligheder for at videreudvikle det, vi har skabt over de sidste ti år. Vi får etableret et meget attraktivt fundament for vores videre udvikling med det bedste fra den forretningsstrategiske, den kreative og den teknologiske verden samt muligheden for at skabe en virkelig interessant samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i deres arbejde med at transformere og udkomme digitalt, fortæller gruppens formand, Tim Frank Andersen, der bliver Chief Digital Officer i det nye setup. Han uddyber: 

– In2media group er inden for sit felt en af de spillere, der bedst evner at kombinere dyb kunde- og teknologiindsigt i hele kunderejsen. Med KMD’s erfaring og muskler vil In2media group kunne excellere og accelerere denne position yderligere. Det er vores oplevelse, at markedet i stigende grad efterspørger rådgivere, som kan omsætte dyb teknologisk indsigt til værdiskabende kundeoplevelser. 

Charlie Tango – en ny slagkraftig digital spiller på et mere modent marked 

Det er planen, at bureaugruppen på kort sigt oprustes med teknologiske, digitale og kreative kompetencer for at møde den stigende efterspørgsel inden for digital transformation og markedsføring, svarende til en organisation på over 200 mand i Danmark allerede i indeværende år. Den nye forretningsenhed får navnet Charlie Tango og bliver placeret som en selvstændig gruppe af datterselskaber i KMD-koncernen. 

– Vi ser en stigende efterspørgsel fra vores kunder på tværs af sektorer, når det gælder digitale services. Derfor har vi over en periode kigget efter en succesrig platform at bygge videre på og har fundet det perfekte match i In2media group . Vi kender In2media group særdeles godt gennem flere års samarbejde, og de besidder en stærk kombination af teknologisk og kommerciel forretningsforståelse samt en dyb bruger- og kundeindsigt, siger Eva Berneke, adm. direktør i KMD.

Ambitionerne er i første omgang at forstærke gruppens plads i den danske superliga inden for digital og kreativitet. På den lidt længere bane er perspektivet en solid skandinavisk markedsposition.

– Det har stor værdi, at vi arbejder med mange af de samme kundesegmenter. Begge organisationer har et højt fagniveau på tværs af mange discipliner, hvilket giver et solidt udgangspunkt for at skabe gode kunde-, produkt- og serviceoplevelser for både private og offentlige kunder. Vi har med In2media groups erfarne hold og KMD i ryggen potentialet til at gøre Charlie Tango til en af de førende og mest slagkraftige digitale organisationer ikke bare i Danmark, men i hele Norden, fortsætter Eva Berneke.

Et stærkt hold med høje ambitioner

Charlie Tango får til huse i de nuværende lokaler hos In2media group på Østerbro i København. Alle partnere og ledende medarbejdere fortsætter i den nye konstellation.

Topledelsen i In2media group, herunder Andreas Iversen, Mads Haupt Toft og Martin Nebelong, fortsætter alle i den øverste ledelse i Charlie Tango. Som øverste chef for Charlie Tango indtræder 48-årige Lars Bjørn Falkenberg, der fra en stilling som CEO i Epinion Gruppen kom til KMD i 2016.

– Jeg ser meget frem til at komme med på dette fantastiske hold og ikke mindst hjælpe med at udleve vores fælles passion for at bruge dyb teknologisk indsigt til at skabe stærke kundeoplevelser og dermed høj værdi for vores kunder, siger Lars Falkenberg, ny chef for Charlie Tango.

Foto: Fra venstre mod højre. Bagerste række: COO i InSilico Martin Nebelong, ny chef for Charlie Tango Lars Falkenberg, Vice President og chef for Strategy and M&A i KMD Jesper Svarer Nielsen, Executive Vice President og chef Erhverv & Infrastruktur i KMD Jesper Kryhlmand samt Managing Director for BABY Mads Haupt Toft. Forreste række formand for In2media group Tim Frank Andersen og KMD CEO Eva Berneke. CEO i In2media Andreas Iversen havde ikke mulighed for at være til stede. 

Om In2media group

In2media group er en gruppe bestående af tre selskaber, der i fællesskab arbejder for at skabe stærke kundeoplevelser på hele kunderejsen. In2media group har over 75 medarbejdere og havde en samlet omsætning i 2015/2016 på 69 mio. kr. og et EBITDA på 11,1 mio. kr. 

De tre selskaber i In2media group:

In2media laver digital forretningsudvikling gennem sublime brugeroplevelser. Selskabet hjælper virksomheder med at definere og gennemføre deres digitale transformationsstrategi og konceptudvikler digitale produkter og services gennem brugerdrevet design.

BABY er et strategisk og kreativt lead bureau, der hjælper virksomheder med at udvikle og implementere marketingkoncepter og indhold, der skaber synergi og effekt på tværs af digitale og analoge platforme. 

InSilico er et digitalt teknologihus, der udvikler agile og accelererede it-løsninger inden for web, mobil, IoT og Cognitive med dyb integration til kernesystemer. 

Læs mere på www.charlietango.dk 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD-koncernen udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5 mia. kr. og omkring 3.500 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension. Læs mere på www.kmd.dk.

Kontaktinformation

In2media group: formand Tim Frank Andersen, mobil 20 12 84 22, tfa@in2media.dk
KMD: kommunikationschef Christoffer Hellmann, mobil 25 29 17 84, che@kmd.dk