Jysk renovationskæmpe indgår aftale med KMD Energi & Forsyning

KMD vinder stort SKI-udbud og indgår aftale med jysk renovationskæmpe om levering af en standard administrations-, afregnings- og selvbetjeningsløsning til mere end 400.000 borgere for et tocifret millionbeløb.

Som følge af strukturreformen på affaldsområdet og selskabsgørelsen af de kommunale affaldsydelser har KMD indgået en større aftale om levering af standardløsningen KMD Easy Energy til afregning-, administration og selvbetjening til et større renovationsselskab i Jylland til understøttelse af mere end 400.000 borgere.

Vi er stolte over muligheden for at kunne deltage som en afgørende partner i digitaliseringen og understøttelsen af den grønne omstilling på renovationsområdet, som i disse år gennemgår store strukturelle forandringer

- Anders Ritter Bonnerup, Vice President, KMD Energy & Utility

Aftalen omfatter understøttelse af fire jyske kommuner med en option på en kommune yderligere. Kommunerne skal overgå til KMD Easy Energy i slutningen af 2024, hvor kunden har haft behov for en hurtig men velafprøvet og sikker leveringsmodel. Med mere end 45 års brancheerfaring og med de seneste års store vækst på energiområdet med flere nye implementeringer, har KMD kunnet påvise stor erfaring med implementering af nye forsyningsselskaber. Erfaringen har været afgørende for kunden.

"Vi er stolte over muligheden for at kunne deltage som en afgørende partner i digitaliseringen og understøttelsen af den grønne omstilling på renovationsområdet, som i disse år gennemgår store strukturelle forandringer," siger Anders Ritter Bonnerup, Vice President, KMD Energy & Utility.

Understøttelse af mere end 600.000 nye borgere i år 2024

Aftalen kommer i forlængelse af, at KMD har indgået aftale med mere end 10 nye kommuner i år, hvor KMD Easy Energy som led i selskabsgørelsen på renovationsområdet leveres som kernesystem. Alene i år kommer KMD Easy Energy til at systemunderstøtte renovationsselskaber med håndtering af mere end 600.000 nye forbrugere til afregning-, administration og selvbetjening på affalds og renovationsområdet. Det samlede antal forbrugere, som afregnes af renovation på KMD Easy Energy, vil dermed overstige 1 million.

"I KMD Energy & Utility har vi en lang erfaring med renovationsmarkedet, både fra vores tekniske specialister, integrationer til andre systemer og vores fagspecialister. Derfor tilbyder vi en sikker base for vores nye kunder, som grundet markedssituationen har behov for en velafprøvet og fremtidssikret løsning med stor fokus på driftsstabilitet og effektive arbejdsgange," siger Benjamin Nørby, Customer Succes Director, KMD Energy & Utility.