KMD indgår stor og fremtidssikker aftale med kommunerne i Albertslund og Ishøj

skilt

Med ambitionen om at gøre økonomi- og lønstyringen smartere og mere effektiv har Albertslund Kommune og Ishøj Kommune valgt KMD som leverandør af ERP-systemet KMD Opus. Det sker efter et vellykket EU-udbud.

Som minimum frem til 2032. Det er længden på de aftaler, som for nyligt er indgået mellem KMD og kommunerne i Albertslund og Ishøj.

Aftalerne betyder, at KMD de næste minimum otte år skal levere ERP-systemet KMD Opus til begge kommuner. KMD Opus er et system, som indeholder stærke og innovative funktioner inden for styring af økonomi, debitor, løn og vagtplanlægning.

 

"KMD Opus er en løsning, som beviseligt gør arbejdet lettere i kommunerne inden for både økonomistyring og lønstyring"

Tom Johan Jensen, direktør for HCM, der dækker Løn og vagtplan i KMD Opus.

I Ishøj Kommune glæder man sig til at komme i gang med løsningen.

"Vi har haft stor glæde af den rejse, som kommunens centrale og decentrale medarbejdere har kunnet gøre sammen med Albertslund Kommune i en fælles bestræbelse på at få et stærkt system til en fornuftig pris. Indsatsen fra en god udbudsproces kommer os samtidig til gode, når vi skal igangsætte arbejdet med en mere effektiv udgave af vores systemer sammen med KMD," siger projektleder Henrik Malmqvist fra Ishøj Kommune.

Efter planen skal begge kommuner til efteråret i gang med en grundig onboarding til den fulde KMD Opus-løsning. Senest 1. januar 2024 er systemerne i drift.

Kommunerne og KMD kommer til at arbejde tæt sammen for at sikre, at alle KMD Opus' funktioner bliver udnyttet optimalt, forklarer Finn Dybro Andersen, der er leder af økonomifunktionen i Albertslund Kommune.

"Vi ser nu frem til samarbejdet med KMD om systemet, som over 400 medarbejdere i Albertslund Kommune kommer til at bruge til økonomi, løn og vagtplaner i f.eks. hjemmeplejen. Det skal bl.a. med nye funktioner give os et sikkert grundlag for vores økonomistyring og -drift de næste mange år," siger Finn Dybro Andersen.

KMD ser frem til det mangeårige samarbejde med kommunerne, som nu går i gang.

"Vi sætter en ære i at levere nogle løsninger til vores samarbejdspartnere, som gør en forskel for dem. Med alle sine funktioner er KMD Opus en løsning, som beviseligt gør arbejdet lettere i kommunerne inden for både økonomistyring og lønstyring, som er store og vigtige opgaver i alle landets kommuner. Det hjælper i sidste ende kommunerne med at yde borgerne en bedre service," siger Tom Johan Jensen, direktør for HCM, der dækker løn og vagtplan i KMD Opus.

KONTAKT KMD'S PRESSEAFDELING

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef