KMD køber enhed fra FORMPIPE

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Den danske it-koncern KMD har siden efteråret 2014 løbende styrket sin forretning gennem en række opkøb. Syv af slagsen er det blevet til de seneste 14 måneder. Det 8. skud på stammen er netop landet i form af overtagelsen af en java-enhed med en række interessante statslige kunder fra den Skandinaviske it-virksomhed Formpipe Software A/S.

Den danske it-koncern KMD har ambitioner om at vokse i nye markedssegmenter. Som et led i vækststrategien har virksomheden netop overtaget en java-enhed med en række interessante statslige kunder fra den Skandinaviske it-virksomhed Formpipe Software A/S.

I alt skifter otte-java specialister arbejdsplads fra Formpipe Software A/S til KMD A/S. Enheden bliver en integreret del af KMD’s Software Center.

- Vi arbejder målrettet med at øge vores tilstedeværelse i det statslige segment. Overtagelsen fra Formpipe giver os en række gode kundeprojekter i segmentet samtidig med, at vi får tilført en gruppe kompetente medarbejdere til vores software center. Samlet set er vi rigtig glade for aftalen, fortæller direktør Søren Henriksen, der står i spidsen for KMD’s statslige område.

Blandt kunderne er Sundhedsstyrelsen, Erhvervsstyrelsen, Kriminalforsorgen og Københavns Kommune.

Hos Formpipe sætter man også pris på aftalen.

- I Formpipe er vi i gang med at fokusere på vores kerneforretning, som er udvikling, salg og implementering af egne softwareprodukter inden for ECM – Enterprise Content Management. Derfor har aftalen med KMD været en god mulighed for os. KMD er en solid dansk it-koncern, der både kan tage godt hånd om kundeprojekterne såvel som medarbejderne, hvilket har været vigtigt for os, siger Thomas à Porta, administrerende direktør i Formpipe.

Medarbejderne har første arbejdsdag i KMD efter nytår.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. Systemerne håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser, og hvert år beregner og udbetaler KMD’s softwaresystemer i omegnen 400 mia. kroner. Det svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP. KMD’s softwaresystemer håndterer også så forskellige områder som administration af skoler og forsyningsvirksomheder til afholdelse af folketingsvalg i Danmark. KMD koncernen har en årlig omsætning på knap fem milliarder danske kroner og har omkring 3.000 ansatte. Læs mere på www.kmd.dk

Kontaktinformation

KMD, kommunikationschef Christoffer Hellmann, telefon +45 4460 1809, mobil +45 2529 1784, che@kmd.dk, Twitter: @Chris_Hellmann
Formpipe A/S, adm. direktør Thomas à Porta, telefon +45 3325 6555, thomas.aporta@formpipe.com