KMD opkøber softwarevirksomheden Sekoia

Lars Haahr Kornerup, direktør for Sundheds- og Socialområdet i KMD

KMD har indgået aftale om køb af hovedparten af Sekoia, som er en softwarevirksomhed i Aarhus, der primært leverer apps til plejecentre og bosteder. Medarbejderne fra Sekoia integreres i KMD’s Sundheds- og Socialforretning og bliver en del af KMD’s kontor i Aarhus.

Med opkøbet integreres medarbejderne fra Sekoia i KMD’s Sundheds- og Socialforretning og bliver pr. 30. januar 2024 en del af KMD’s kontor i Aarhus.

"Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at købe Sekoia. Jeg er helt overbevist om, at Sekoia vil passe godt til KMD og KMD Nexus. Deres produkt er fremragende og brugervenligt, vi har en del fælles kunder, og på den tekniske front er der meget, vi kan lære af hinanden,” siger Lars Haahr Kornerup, direktør for Sundheds- og Socialområdet i KMD.

Sekoia vil være et godt match for KMD – både på det danske og internationale marked

Samarbejdet mellem KMD og Sekoia er ikke nyt, da Sekoia er mangeårig partner med KMD Nexus, den mest udbredte platform til sundheds- og socialsektoren i Danmark. Sekoia har kunder i Danmark, Sverige og Storbritannien og har stor viden om plejesektoren i flere lande. Deres kunder omfatter både kommunale og private plejeudbydere.

"Medarbejderne fra Sekoia har et omfattende kendskab til plejesektoren på tværs af forskellige regioner, hvilket gør dem i stand til at støtte os på vores danske marked og i vores internationale ekspansion. Deres faglighed og ekspertise er aktiver, som vi ser frem til at indarbejde i Sundhed og Social," siger Lars Haahr Kornerup, direktør for Sundheds- og Socialområdet i KMD.

KMD køber hovedparten af Sekoia, helt konkret retten til software, en væsentlig andel af kunderne samt en andel af medarbejderne.

Om Sekoia

Sekoia er en softwarevirksomhed i Aarhus, der leverer et system til plejecentre og bosteder. Deres styrke er især i arbejdsgangene omkring planlægning og kommunikation. Du kan læse mere her: www.sekoia.dk

Portræt af Julie Hebbelstrup, KMD

Julie Hebbelstrup

Presse- og kommunikationsrådgiver