KMD vinder debitorudbud fra Udbetaling Danmark

ATP vil fortsætte driften i KMD-skyen

Det bliver den danske it-koncern KMD, der skal levere den nye debitorløsning til Udbetaling Danmark. Det er resultatet af et EU-udbud, som et stærkt felt af landets it-aktører deltog i. Den nye løsning skal håndtere mere end 500.000 debitorer og 900.000 opkrævninger om året. Hos KMD er der både glæde og stolthed over den nye opgave.

Det bliver KMD, der skal levere ATP's nye debitorløsning til Udbetaling Danmark (UDK). KMD skal stå for udvikling, implementering, drift, vedligehold og videreudvikling af løsningen. Aftalen gælder fem år med mulighed for forlængelse.

Opgaven blev vundet efter EU-udbud, hvor flere af branchens stærkeste aktører deltog. KMD bød ind med et system baseret på SAP HANA teknologi.

Hos KMD er der udbredt glæde over den nye opgave.

- Vi er utrolig glade for, at KMD skal udvikle den nye debitorløsning. Det har været et omfattende udbud, og konkurrencen har aldrig været hårdere end nu. Der er tale om en samfundskritisk område, og vi ser det som en del af vores kernekompetencer at kunne vinde og efterfølgende levere med høj kvalitet og sikkerhed på en sådan opgave, fortæller KMD direktør, Helle Huss.

Løsningen er planlagt til at gå i drift i 2017.

KMD vandt tidligere på året ATP’s udbud på Pension. Også her bød KMD med en ny løsning baseret på SAP HANA teknologi. Den nye teknologi fra den anerkendte tyske it-gigant muliggør en sikker og ikke tidligere set hurtighed i databehandling og rapportering i omfattende datamængder.

Om KMD A/S

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. Systemerne håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser, og hvert år beregner og udbetaler KMD’s softwaresystemer i omegnen 400 mia. kroner. Det svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP. KMD’s softwaresystemer håndterer også så forskellige områder som administration af skoler og forsyningsvirksomheder til afholdelse af folketingsvalg i Danmark. KMD koncernen har en årlig omsætning på knap fem milliarder danske kroner og har omkring 3.000 ansatte. Læs mere på www.kmd.dk

Kontaktinformation

KMD, Pressechef Christoffer Hellmann, che@kmd.dk, telefon +45 4460 1809, mobil +45 2529 1784