NEC-samarbejde bringer KMD WorkZone til Storbritannien

KMD's hovedkontor i Ballerup

Sammen med de britiske NEC-kolleger hos NEC Software Solutions UK tilbyder KMD nu KMD WorkZone til flere kunder i Storbritannien.

Den første store offentlige kunde er allerede på plads, og snart kan flere andre britiske organisationer få glæde af KMD WorkZone.

Det er en mulighed som følge af et nyt samarbejde mellem KMD og britiske NEC Software Solutions UK. Fælles for begge selskaber er, at de er ejet af japanske NEC.

"I KMD har vi nogle fremragende softwareløsninger, som under de rette omstændigheder kan være relevante og anvendelige i andre lande. Vi har i noget tid tænkt og handlet i tråd med, at KMD WorkZone var en af vores løsninger med 'rejse' potentiale. Det kræver dog en stor indsats at nå dertil, herunder forståelse for dine partneres forretning og kundesituation,” siger Per Johansson, CEO i KMD.

”Når jeg ser på hele dette projekt, er jeg virkelig glad og stolt over, at vi sammen med NEC Software Solutions UK har gjort dette muligt relativt hurtigt. Det er ganske enkelt et strålende eksempel på, hvad vi kan gøre i KMD og NEC-gruppen, når alt klikker, og udbud og efterspørgsel matcher," siger Per Johansson, CEO i KMD.

Det gode samarbejde og den gensidige forståelse mellem KMD og NEC Software Solutions UK har været nøglen til projektets succes, forklarer Marco Fiorentino, direktør for NEC Digital i NEC Software Solutions UK.

"Vi oplever en efterspørgsel efter funktionaliteterne i KMD WorkZone i Storbritannien, og vi er glade for, at både vi og KMD hurtigt indså dette potentiale. Derudover er vi taknemmelige for det fantastiske samarbejde, vi har haft, og nu ser vi bare frem til at få dette ud til flere britiske kunder," siger Marco Fiorentino.

Det, NEC Software Solutions UK og KMD har opdaget, er, at funktionerne i KMD WorkZones backend kan integreres i NEC Software Solutions UK's egen brugerinterface i deres sagsbehandlingssystem.

"Vi har tvunget os selv til at se på KMD WorkZone på en lidt anden måde, end der historisk er gjort. Dette giver os en masse muligheder i enhver sektor i Storbritannien, og både NEC Software Solutions UK og vi forudser, at der potentielt er mange kunder, der kan bruge dette," siger Per Johansson.

Det er anden gang inden for en kort periode, at KMD introducerer et af sine produkter til et internationalt publikum. Tidligere i år blev KMD Connect lanceret i Japan.

Om KMD WorkZone

KMD WorkZone er en digital platform med funktioner, der understøtter de forskellige discipliner inden for offentlig administration. KMD WorkZone har udviklet sig gennem 35 år, hvor platformen har understøttet kerneforretningen i den offentlige sektor. Platformen er betroet af nogle af de største og mest kritiske ministerier og agenturer inden for Danmarks centraladministration, herunder det danske politi og justitsområdet, det danske forsvar og Skatteforvaltningen.

KMD Workzone i Danmark:

  • Mere end 35 års erfaring
  • Omtrent 96.000 brugere
  • Implementeret i 68 organisationer

Samarbejdet mellem NEC Software Solutions UK og KMD WorkZone startede for lidt over et år siden.

Kontakt KMD's presseafdeling

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen, Pressechef, KMD

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef