Turnaround er gennemført i Charlie Tango

Martin Nebelong Olsen, adm. direktør i Charlie Tango

KMD's datterselskab Charlie Tango har i dag offentliggjort deres årsregnskab for finansåret 2022. Årets resultat lander på knap 46 mio. kr., hvilket er en fremgang på næsten 13 mio. kr. fra sidste årsregnskab. Resultatet understreger, at den turnaround, som selskabet har arbejdet på de seneste to år, er gennemført.

For finansåret 2022, der strækker sig fra d. 1. april 2022 til og med d. 31. marts 2023, kan Charlie Tango i dag offentliggøre et flot regnskab. Årets resultat lander på 46 mio. kr. og en samlet bundlinje på 4 mio. kr. før skat. Det er en forskel på 9,2 mio. kr. før skat fra sidste år.

Hos Charlie Tango er der stor tilfredshed med årsregnskabet, hvortil Martin Nebelong Olsen, administrerende direktør i Charlie Tango, udtaler:

"Jeg er rigtig stolt over, at vi lander med sorte tal på bundlinjen. Det er resultatet af, at vi de sidste år har været i gang med en større transformation, hvor vi har haft fokus på at komme tilbage til vores kernekompetencer samtidig med, at vi har optimeret forretningen på forskellige niveauer," siger Martin Nebelong Olsen, adm. direktør i Charlie Tango.

Højeste kunde- og medarbejdertilfredshed nogensinde

Charlie Tango kan med det nyeste årsregnskab ikke blot fejre sorte tal på bundlinjen, men også, at selskabet både har den højeste kunde- og medarbejdertilfredshed nogensinde:

Årsregnskabet markerer en milepæl for os, og jeg er utroligt stolt og beæret over at være en del af Charlie Tango og det fællesskab af dygtige og engagerede kollegaer, som har skabt det flotte resultat. Et resultat, der blandt andet beror på, at vi i dag har en lang række af tætte langvarige relationer med ambitiøse og spændende kunder. Så jeg er meget glad og tilfreds

- Martin Nebelong Olsen, adm. direktør i Charlie Tango

Fremtiden er fuld af drømme og ambitioner

Selskabet er nu indtrådt i det nye finansår, og der regner Charlie Tango med at fortsætte i samme retning:

"Vi kan se, at vores strategiske retning har båret frugt, og vi har masser af ambitioner for de kommende år. Vi ønsker at forblive et dygtigt og profitabelt bureau, hvor det er rart at være, og hvor vi har glade kunder. Lige nu fokuserer vi på at bibeholde den gode udvikling og så lægge stille og roligt på, helt organisk," afslutter Martin.

Om Charlie Tango

Charlie Tango er et førende bureau inden for innovation, digital forretningsudvikling, UX, digital marketing, kommunikation og teknologi. Det er virksomhedens værdiløfte at transformere private og offentlige virksomheder, produkter og tjenester ved at levere sammenhængende kundeoplevelser på tværs af kunderejsen, hvor forretningsstrategi, kreativitet og holdbare teknologiske løsninger går op i en højere enhed. Charlie Tango A/S er et selvstændigt datterselskab til KMD A/S.

Portræt af Julie Hebbelstrup, KMD

Julie Hebbelstrup

Presse- og kommunikationsrådgiver