Digitalisering af den offentlige og private sektor – KMD

Digitalisering af den offentlige og private sektor

KMD har mangeårig erfaring med at levere skræddersyede løsninger til en række sektorer inden for det offentlige og private. Vi kender derfor til hverdagens udfordringer og hjælper jer med at optimere arbejdsgange, så I kan fokusere på jeres vigtigste funktioner.

Vi understøtter og udvikler jeres sektor

KMD leverer standard it-løsninger , som er udviklet til at effektivisere jeres processer indadtil og til at løfte jeres kommunikation udadtil.

Skab nye digitale genveje

KMD arbejder hele tiden på at skabe nye digitale genveje, og vi ser det som vores ansvar at bidrage med initiativer og it, der understøtter og udvikler vigtige funktioner i det danske samfund. Vi mener, at digitalisering kan hjælpe med at forbedre service for borgere, medlemmer, kunder og organisationer og samtidig frigøre ressourcer. Med cloud-baserede standardløsninger får I sektortilpassede systemer, som altid vil være up-to-date, og hvor I roligt kan overlade den tunge drift og vedligeholdelse til os og vores partnere.

Cloud-løsninger
Indsamling af data fra flere systemer

Strømlinede processer og brugervenlige tjenester

Med digitaliseringen er der opstået et massivt behov for at organisere data på tværs af systemer og herigennem udlede værdifulde indsigter, som kan bruges til at kvalificere beslutningsgrundlag, behandle sager og yde en høj service til interne og eksterne stakeholdere. Ved at integrere sektorløsninger til jeres eksisterende systemer, kan I skabe værdifulde sammenhænge. Til fordel for jer og for jeres brugere. Vores systemer er opbygget med brugervenlige dashboards og selvbetjeningsløsninger. Uanset om I opererer inden for Energi & Forsyning, Liv & Pension, offentlige instanser eller anden sektor, så kan I finde en løsning, som matcher jeres behov.

Vi understøtter velfærdsdanmark

KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden. Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, der understøtter Velfærdsdanmark og følger danskerne gennem hele livet. Vi står også bag en stor del af den offentlige digitale infrastruktur. En infrastruktur, der muliggør effektiv kommunikation mellem sektorer og overblik af data.

Industriløsninger på tværs af sektorer

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning inden for jeres sektor, der passer bedst til at løse jeres udfordringer – i dag og i fremtiden.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her