Mobilbetaling

Bank & finans

Bank- og finanssektoren befinder sig midt i en transformationsperiode, med store fornyelsesprojekter der skal imødekomme digitalisering, nye kanaler og konkurrenter, ændringer i kundeadfærd, delingsøkonomi, PSD2, peer to peer-udlån, blockchain, crowdfunding og robotics, samtidig med at branchen konstant skal sikre lovmedholdelighed.

It er blevet kernen i den finansielle sektor

Det europæiske betalingsdirektiv PSD2 indebærer den største ændring i den finansielle branche nogensinde. ”Den åbne bank” medfører en ny finansiel model, der henviser til brugen af åbne API'er for at muliggøre nye banktjenester og større økonomisk gennemsigtighed for kontohavere og tredjepartsudbydere. Bankerne bliver katalysator for bredere tjenester ud over bank, IT-platformene bliver økosystemer for 3. partsudbydere, som kan bygge produkter og tjenester ovenpå infrastrukturen. Bankerne skal se muligheder der rækker ud over PSD2 for at kunne tilbyde kunderne nye værdiskabende produkter og tjenester.

Markedet har ændret sig og forretningsmodellen for succesfuld bankvirksomhed er redefineret fra personlig salg og finansiel rådgivning - til selvbetjente indkøbsprocesser. Kunderne ønsker større fleksibilitet til at købe produkter og tjenester fra forskellige udbydere og de leverandører som kan tilbyde de bedste digitale kundeoplevelser, er dem som vinder kampen om kunderne.

For at følge med de nye krav og tendenser er det vigtigere end nogensinde før at have en fleksibel kerneplatform, der giver en skalerbar datatilgang i realtid og hurtigt kan lancere nye tjenester via foruddefinerede API'er.

Banqsoft er en del af KMD og har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor. Vi fokuserer på innovation og forretningsudvikling for at tilbyde nye finansielle produkter og konkurrencedygtige distributionskanaler, som giver jer nye forretningsmuligheder og konkurrencefordele.

Åben bankvirksomhed gør det muligt for mennesker, virksomheder og ting at give, tage og multiplicere værdiskabelsen for banken ved at dele aktiver som data, algoritmer og transaktioner med erhvervslivets økosystemer.

Gartner, 2016

Bank & finans

Banqsoft leverer it-løsninger til bank og finans

Banqsoft tilbyder finansielle it-løsninger til den nordiske bank- og finanssektor med vores unikke "in a box"-koncept der sikrer større effektivitet og hurtigere adgang til nye forretningsmuligheder.