Mand går op ad trappe

Mange virksomheder på tværs af brancher oplever på godt og ondt, hvordan digitaliseringen på rekordtid kan vende forretningen på hovedet. Den digitale transformation sætter traditionelle forretningsmodeller under pres, men hvilken retning skal jeres transformationen tage?

KMD er leverandør af it-services til en lang række brancher i erhvervslivet - herunder detail-, transport-, og telecom branchen. Vi rådgiver om og leverer centrale dele af it-infrastrukturen til blandt andre DSB, BaneDanmark, Coop, OK-Q8 og TDC.

Accelerér jeres digitale transformation

Den digitale dagsorden kalder på en ny kobling mellem jeres dybe brancheindsigt - og en avanceret viden og erfaring på det teknologiske felt. Tilsammen giver det muligheden for at skabe nye forretningsmodeller, bruge data intelligent, gentænke processerne og ikke mindst - skabe bedre kundeoplevelser.

Det kan vi hjælpe jer med.

Ræk ud til kunderne

På tværs af brancher ser vi et fokus på at løfte kundeoplevelsen og samtidig holde omkostningerne nede. Umiddelbart et klassisk dilemma - men i kraft af digitaliseringen kan det netop være kilden til større omsætning og sundere forretning. Digitalisering er blevet et afgørende konkurrenceparameter, hvor I kan engagere kunderne og skille jer ud med særlige services - uden at omkostningerne følger med.

Det stiller imidlertid nye krav til it-strukturen:

  • En agil platform, der kan understøtte de næste trends og forretningsideer.
  • Sammenhæng i data, så I både kan generere ny indsigt og skabe effektive processer.
  • Datasikkerhed, så I beskytter kunderne og jeres forretning.

Kom det næste skridt foran

I KMD arbejder vi målrettet på at være den foretrukne leverandør af it-services i hele jeres værdikæde:

  • Vi indgår strategiske partnerskaber med de førende softwarehuse som SAP og Microsoft.
  • Vi bygger en stærk og fleksibel cloud-platform, der giver jer adgang til præcis de værktøjer og den infrastruktur, I har brug for - nu og i fremtiden.
  • Vi rekrutterer, fastholder og udvikler medarbejdere, der kan skabe den vitale sammenhæng mellem it og forretning.

I det fragmenterede it-landskab er vores styrke at få enderne til at mødes, både mellem mennesker, processer og it-løsninger. Gennemført rigtigt kan I både række ud til kunderne, effektivisere forretningen – og optimere bundlinjen. Det frigør ressourcer til den udvikling, der bringer jer det næste skridt foran.

3.000

Så mange moduler har KMD til de over 500 løsninger, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om KMD