Mand på klatrevæg

Kultur & fritid

I en tid hvor fitnesscentre stormer frem, og verdenskulturen kun er et enkelt klik væk, har kommunerne brug for en ny tilgang til kulturtilbud og foreningsliv. Den tilgang udvikler vi sammen med både kommuner og foreninger.

Én samlet og nem bookingproces

Dreng lægger an til at sparke en fodbold i mål

Fælles platform for faciliteter og foreningsliv

Med KMD Booking får din forvaltning ét komplet fagsystem, der samler booking, fakturering og tilskud. Foreninger og borgere kan selv booke, og sæsonplanlægningen bliver forenklet, både hos jer og hos foreningerne.

Hos KMD ser vi stor værdi i foreningslivet og det forpligtende fællesskab. Vi tror på, at der er mere værdi i det aktive fællesskab, og at det er vejen frem til en kommune i trivsel og udvikling.

Forenklet administration

For at foreningslivet kan leve og vokse har vi i samarbejde med en række kommuner og foreninger arbejdet målrettet på at udvikle løsninger og initiativer, der letter kommunernes administrative arbejde på området. Det gælder blandt andet oprettelse af foreninger, booking af tider og tildeling af midler, så foreningerne let kan få adgang til kommunens faciliteter.

Sammen står vi stærkere

Hos KMD Booking har vi primært fokus på understøtte kultur- og fritidsforvaltningens arbejdsgange. Derudover favner vi de mest essentielle behov hos anlæggene, de selvejende haller, foreningerne og andre brugere.

Derfor har vi opbygget et stærkt netværk af alliancepartnere, så vi sammen kan levere den bedste løsning til hver enkelt kommune.

Det betyder, at vi integrerer til monitorsystemer, jeres økonomisystem og meget mere. Samtidig har vi et stærkt fællesskab inkl. integrationer med eksempelvis Conventus.

Sidst - men ikke mindst - lytter vi til din kommune og de nye behov, der opstår. Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe din kommune med at levere et samlet foreningstilbud til jeres borgere.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her