Mand på klatrevæg

Hos KMD ser vi stor værdi i foreningslivet og det forpligtende fællesskab. Vi tror på, at der er mere værdi i det aktive fællesskab, og at det er vejen frem til en kommune i trivsel og udvikling.

Foreningslivet er værdifuldt

For at foreningslivet kan leve og vokse, har vi i samarbejde med en række kommuner og foreninger arbejdet målrettet på at udvikle løsninger og initiativer, der letter kommunernes administrative arbejde på området. Det gælder blandt andet oprettelse af foreninger, booking af tider og tildeling af midler, så foreningerne let kan få adgang til kommunens faciliteter.

Få en skræddersyet løsning - Vi lytter til jeres behov

Sidst - men ikke mindst - lytter vi til din kommune og de nye behov, der opstår. Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe din kommune med at levere et samlet foreningstilbud til jeres borgere.

Lad os tale om dine muligheder

Vil du gerne høre mere om dine muligheder med KMD Booking? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele du kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Kontakt Nicolai Ahlmann-Ohlsen, Domain Solution Executive, Tel: 2267 6015 eller udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til dine behov.

Portræt af Nicolai Ahlmann-Ohlsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer for kommuner og regioner direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her