A-BOOK - ET BOOKINGSYSTEM TIL HÅNDTERING AF JERES BOOKINGBEHOV

Med a-book bookingsystem vil I opleve den næste generation af online booking, i et skræddersyet bookingsystem, skabt i tæt samarbejde med kommuner og større idrætsanlægs administrationer, samt designbureauet UMANO, som har 20 års erfaring i design af bookingsystemer, beregnings-applikationer, websites og i simplificering af komplekse arbejdsprocesser.

Mandlig løber, der strækker sit højre ben op ad et gelænder
a-book kalender interface på en smartphone

Kunsten er at lave noget innovativt, som stadig virker velkendt

For a-book er det vigtigt, at man som bruger af systemet, føler sig på hjemmebane. Derfor benyttes i høj grad allerede velkendte handlingsforløb, så man både som kunde og administrator kan genkende og forudsige de næste træk. Derfor er alt bygget op omkring filosofien om få valg, få klik, rent design og en hurtig afvikling, sammenholdt i et ensartet miljø. Alt sammen med henblik på at gøre livet lettere for brugeren, og derigennem begrænse antallet af klik, handlinger og i sidste ende - tid.

For administratorer i en privat administration, en kommune eller i et idrætsanlæg, opretholdes overblikket i en overskuelig og hurtigarbejdende kalender, der giver mulighed for en dynamisk arbejdsproces, hvor nøgleord som klik, træk, stræk og fjern er standard.

Kalenderoversigt i a-book
KMD's hovedsæde i Ballerup

MED KMD SOM EN STÆRK OG UDVIKLINGSTUNG IT-PARTNER, ER DET SKRÆDDERSYEDE NU BLEVET EN DEL AF EN SAAS-LØSNING

Efter et intenst og mangeårigt udviklings- og samarbejdsforløb med bl.a. Københavns Kommune, har a-book nu stået sin prøve, og er klar til at komme videre for at opfylde de højeste standarder til både den offentlige og private sektor.  

Derfor er samarbejdet med KMD et oplagt valg, og en stor mulighed, for dels at bringe systemet ud til nye tilfredse kunder og dels at læne sig op ad KMDs mangeårige erfaring med komplekse IT-systemer.

Hvad gør A-book bookingsystem unikt?

Der er meget som gør a-book bookingsystem unikt. Herunder er udvalgt et udsnit af de områder, hvor systemet gør sig særligt bemærket.

Brugeroplevelse og design

Visuelt design

UMANO, som står bag a-book, er et stærkt visuelt designbureau, hvilket afspejler sig i hele a-book systemet. Det er ikke kun funktionelt, men også et smukt og velovervejet design, som vil styrke jeres brand og efterlader et positivt, varigt indtryk hos jeres brugere.

Software robots

Brugervenlighed

Der er lagt stor vægt på brugervenlighed, så både private kunder, borgere og andre brugere med et bookingbehov, vil opleve en gnidningsfri bookingproces.

Skræddersyet løsning

Fleksibilitet

Det er muligt at tilpas systemet til jeres virksomhed, kommunes eller selvejende idrætsanlægs unikke behov. Skift bookingregler, tilføj tjenester og fortage ændringer i realtid.

Responsivt design

Mobilvenlighed

Jeres kunder, borgere eller virksomheder får mulighed for at booke, når som helst og hvor som helst, fra deres smartphones eller andre enheder. Løsningen er udviklet ud fra udviklingsprincippet ”Mobil first".

It-sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerheden er i højsæde, systemer er bygget med de seneste sikkerheds-standarder for at beskytte både din virksomhed, kommune, dine kunder og/eller borgernes data.

Samtale mellem medarbejdere

Support

Vi er her for jer. Vores supportteam er altid klar til at hjælpe, uanset problemets størrelse.

En samlet KMD a-book løsning til kommunen, en selvstændig a-book løsning til private anlæg, eller en både/og løsning

Håndbold i net

Kommuneløsning

a-book samarbejder med KMD Booking om at give kommunerne en omfattende platform, hvor både borgere og foreninger nemt kan booke faciliteter og aktiviteter, og foreningerne kan søge om tilskud og oprette ønsker til deres medlemmer for de kommende sæsoner. Kommuneadministrationen kan nemt lede og fordele alle kommunens resurser på den mest hensigtsmæssige måde, og tilbyde kommunens borgere og foreninger aflyste, udvalgte eller resttider igennem en intuitiv og brugervenlig platform, så der derigennem at skabet grobund for fyldte anlæg og haller.

Medarbejder, der viser noget på computerskærmen til sin kollega

Kommune- og anlægsløsning

Med en fælles løsning kan kommunerne tilbyde en samlet platform, hvor alle haller og kulturinstitutioner, både de selvejende og kommunes egne, blive samlet under samme ’tag’. Kommunens borgere, foreninger og virksomheder skal dermed kun ind ét sted for at booke badmintonbaner, selskabslokale eller hvad der nu udbydes. Med den fælles løsning får hver administration deres egen administrative platform, som skaber et overblik over stedets resurser, og giver mulighed for at booke, annullere og spærre stedets anlæg af. Hvert anlæg kan have sin egen betalingsløsning tilknyttet.

man-with-phone

Selvstændig anlægsløsning

a-book er administrationens bedste ven i en travl og hektisk hverdag. Om I har få eller mange lokaler, få eller mange bookinger eller lokaler med kodeadgang, giver det bare tryghed i maven, at vide det hele bare virker. Med a-book får I jeres egen webside med overblik over de ledige tider I udbyder, og hvor jeres brugere kan oprette sig, booke, betale, annullere og få tilbageført penge, helt uden I behøver være involveret. I opsætter rammer og regler, bestemmer form og farver, og ender op med en mobil og webtilgængeligheds godkendt løsning. Administrationsinterfacet, der stilles til rådighed, er a-books visuel stærke administrationsløsning.

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med a-book? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål. Kontakt Nicolai Ahlmann-Ohlsen, Domain Solution Executive, nah@kmd.dk, tlf. 22676015, eller udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov.

Portræt af Nicolai Ahlmann-Ohlsen
Felt er påkrævet