Læger på gangen

KMD i regionerne

Regionerne skal levere mere sundhed for pengene. Men hvordan? Spørgsmålet kalder på ny indsigt til ledelsen, et effektivt tværsektorielt samarbejde og ikke mindst: It, der kan bære ambitionerne.

Målet er bedre kvalitet og sammenhæng

De dominerende tendenser på sundhedsområdet kan hurtigt trække i tæppet under regionernes økonomi. Ny kostbar medicin, flere kronikere og en voksende gruppe ældre er blot nogle af de realiteter, de årlige produktivitetsforbedringer skal lægge arm med.

På den baggrund har Danske Regioner, KL og sundhedsministeren formuleret 8 nationale mål for sundhed. Her står blandt andet bedre koordinerede patientforløb, bedre forebyggelse og større effekt for patienterne centralt. Indsatsen skal dermed ikke blot måles på aktiviteterne, men på kvalitet, resultater og patienternes egen vurdering.

Samspil mellem it og indsigt

I KMD har vi givet området høj strategisk prioritet, og vi stiller med et hold af Danmarks mest erfarne rådgivere på feltet. Det giver jer ikke alene bredden i de forretningsmæssige løsninger. Det giver jer også en partner, der kan håndtere de komplekse udfordringer omkring temaer som sikkerhed, tilgængelighed og fortsat udvikling i øjenhøjde med jeres forretningsmål. Kort fortalt: Et solidt samspil mellem it og indsigt.

I KMD har vi givet området høj strategisk prioritet, og vi stiller med et hold af Danmarks mest erfarne rådgivere på feltet.

Administrativ styring og effektivitet

Hvilke forløb og behandlinger giver størst effekt for pengene? KMD kan via stor indsigt i både regioner og kommuner levere datadrevet beslutningsstøtte i sektorovergange mellem regioner og kommuner. Vi har ambitionen om at bliver regionernes foretrukne samarbejdspartner når det gælder værdibaseret styring og Population Health Management. Vores team af meget erfarne konsulenter har endvidere stor indsigt i regionernes daglige styringsopgaver. Det giver jer den indsigt, der kan skabe værdi for patienterne - og mere sundhed for pengene.

Dertil kommer en bred vifte af løsninger til at skabe effektiv administrativ styring og processer, lige fra dokumenthåndtering til indkøb og bygningsdrift.

Digitaliseret sundhed og forebyggelse

Telesundhed og patientrapporterede oplysninger er to udviklingsområder, der kommer borgeren i møde - og samtidig løfter både politiske og sundhedsfaglige ambitioner. Vores fokus er at integrere de nye løsninger i regionernes digitale helhed - med den sikkerhed, der er helt afgørende for tilliden til systemerne.

Infrastruktur med sammenhæng og sikkerhed

Digitaliseringen breder sig i alle dimensioner og gør it stadig mere vital - fra kerneydelsen i mødet med patienten til de administrative opgaver bag skrivebordet. For os er det en velkendt problematik, som vi tackler med fokus på:

  • En sammenhængende, transparent infrastruktur
  • Sikkerhed for data, leverancer og lovgivning
  • En effektiv brug af ressourcerne.

Succeskriteriet er at levere stabile digitale ydelser smertefrit til regionerne enten ud fra Regionernes egne datacentre eller som en service fra KMD’s datacentre. KMD har endvidere en af Danmarks stærkeste produktsalgsafdelinger, der via et enestående kendskab til regionerne kan levere både hardware og software sammen med den nødvendige rådgivning.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra regionerne direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her