Systemer til skole og uddannelse

Der er store krav til den digitale arbejdsgang på uddannelsesområdet. Det gælder såvel folkeskoler, gymnasiale uddannelser og universiteter. KMD hjælper jer til at håndtere alt fra elevadministration til ressourcefordeling og uddannelsesplaner.

Fleksible it-løsninger til hele uddannelsesområdet

Uanset hvilket led i børn og unges uddannelsesforløb , I håndterer, så er der de seneste år blevet skabt et markant behov for at implementere digitale strategier og systemer på området. KMD kan hjælpe jer med at løfte opgaven, så I kan effektivisere på området og skabe sammenhænge, der kommer både elever, forældre og medarbejdere til gode.

Overblik til elever, forældre og undervisere

KMD supporterer alle institutioner fra dagtilbud og folkeskoler til ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Med integrerede digitale systemer bliver I i stand til at stille platforme til rådighed for de målgrupper, der skal have let adgang til gennemsigtighed og indsigt. Forældre involverer sig i høj grad i deres børns skoleforløb, ligesom lærere og elever skal dele opgaver og opgaveløsninger digitalt.

UX på nettet
Spar tid og penge

Effektivisér de øgede krav til elevadministration

Der stilles store krav til håndteringen af børn og unge på de danske uddannelsesinstitutioner. KMD leverer derfor komplette løsninger til blandt andet kommuner, så I kan leve op til kravene på en effektiv måde. Med effektive, brugervenlige systemer, får I mulighed for at frigive ressourcer, så I i stedet kan bruge kostbar tid på alt det andet, der giver værdi i dagligdagen – nemlig fokus på og tid sammen med de unge.

Fleksible digitale løsninger til uddannelser

Vores it-løsninger til uddannelsesområdet favner alt fra elevadministration og digital læring til overblik over ressourcefordeling. Lær mere om de enkelte løsninger ved at klikke dig ind på dem her:

Faglig og administrativ udvikling på børn og unge området

KMD Elev

KMD Elev samler alle administrative oplysninger om de skolesøgende børn og unge ét sted.

Drenge leger på legeplads

KMD Institution

Med KMD Institution får I samlet trådene i jeres dagtilbud. Det letter styringen på alle niveauer og får samarbejdet til at glide mellem alle parter.

Kolleger taler sammen på gang

KMD Personale

I folkeskolen er ressource-styring både undervisning og administration. KMD Personale kan begge dele, så I kan fokusere på skolens faglige løft.

Skolebørn griner på skolegang

MinUddannelse

MinUddannelse er er en sammenhængende læringsplatform og skolens digitale bindeled mellem elever, lærere og forældre.

Studica

Studica er udviklet specielt til de administrative opgaver på ungdomsuddannelserne. I får enklere arbejdsgange, effektivt samarbejde og nye muligheder for at støtte eleverne i deres ønsker og trivsel.

Forældre og lærer taler med elev

UvVej

UVvej er et administrativt vejledningssystem til Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU), der gør hverdagen nemmere og hjælper med at fokusere kerneydelsen til de unge.

Områder

KMD hjælper jer med at skabe gode rammer for undervisningen

Hos KMD har vi ekspertise i at udvikle og servicere digitale platforme, som har til formål at hjælpe jer med at danne overblik og gøre hverdagen lettere.

Specialistkonsulenter til skoler og uddannelser

Drag fordel af vores mange års specialisering inden for uddannelsesområdet. Vores specialister kan hjælpe jer med at udvælge de løsninger, som passer bedst til jeres type af uddannelsesinstitution. Vi er med jer hele vejen fra strategi til planlægning og implementering. Sammen løfter vi den digitale læring og administration til et helt nyt niveau.

Uddannelse i it-løsninger og processer

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Vores eksperter inden for uddannelsessektoren sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores digitale løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Merete Lind Nielsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Børn & Uddannelse.

Tilmeld dig her