Et eksklusivt teknologi netværk

KMD Tech Lounge – et fagligt forum med fokus på innovation og teknologitrends, der giver plads til læring og kreative tanker. Som teknologispecialist ønsker KMD at tilbyde dig faglig inspiration på tværs af brancher og segmenter. Det gør vi ved at lade hype og buzzwords blive liggende på hylden. Tech Lounge giver dig indsigt i teknologitrends fra et forretningsmæssigt perspektiv med udgangspunkt i cases, hvor ny teknologi er med til at gøre en forskel i hverdagen.

Få mere at vide
Et ansigt lyser op i mørke

Kunstig Intelligens (AI) og Maskinlæring Former Fremtidens Jobs

Der er ingen tvivl om, at fremtidens arbejdsmarked bliver påvirket væsentligt af de teknologiske fremskridt der sker indenfor kunstig intelligens og maskinlæring. Nogle jobs vil forsvinde, andre vil opstå og de fleste vil blive påvirket - men det er svært at vide hvilke jobs, hvornår og hvorledes.

Hvad er Tech Lounge?

Tech Lounge har til formål at sætte teknologi på dagsordenen i hverdagen og inspirere med den seneste viden inden for de nyeste teknologier. Teknologieksperter inden for det valgte fokusområde vil sikre et højt fagligt niveau på dagen, hvortil relevante virksomheder vil beskrive deres brug af teknologien i praksis. Tech Lounge fokuserer på det forretningsmæssige perspektiv i hver enkelt teknologi og giver dermed inspiration til, hvordan din virksomhed kan få gavn af teknologien fra konkrete cases.

Lys i mørke