Dioder lyser på servere

Vi tager ansvar for jeres it-sikkerhed

Digitaliseringen tilbyder konstant nye muligheder for at arbejde smartere og hurtigere. Men al digital udvikling bør starte og slutte med den rigtige it-sikkerhed. For hvis ikke der er styr på sikkerheden, er det meget simpelt. Så går forretningen i stå.

Cyberkriminalitet er en stor og reel trussel

Cyberkriminalitet udgør i dag én af de største trusler mod danske private og offentlige virksomheder. De kriminelle bliver mere og mere professionelle, og deres angreb bliver mere og mere målrettede.

Men truslerne kommer ikke kun udefra. Selv velmenende medarbejdere kan ved en lille fejl igangsætte en kædereaktion af skadelige begivenheder. Ransomware, Advanced Persistent Threats (APT) og Social Engineering er alle angrebsformer, virksomheder og offentlige arbejdspladser desværre har lært at kende – og mærket konsekvensen af.

Helhedsorienteret tilgang til it-sikkerhed

De fleste organisationer har kritiske forretningsprocesser understøttet af it. Men i praksis kan det være svært at finde den rette balance mellem sikkerhedsværn, risikovurdering og økonomi.

Dertil kommer, at EU Persondataforordningen skærper kravene til jeres håndtering af persondata. Lever I ikke op til kravene, venter der store bødestraffe og et alvorligt imagetab i markedet.

En så kompleks opgave har gjort det vigtigere end nogensinde før at have en helhedsorienteret tilgang it-sikkerhed. Med et 360-graders perspektiv på jeres virksomhed, sikrer I, at I er compliant, og at I prioriterer de rigtige opgaver.

Skab et sikkerhedskoncept

Igennem de sidste 40 år har KMD været med til at sikre det digitale Danmark. Vi har erfaringen med at håndtere kritiske og følsomme data. Og vi har alle forudsætninger for at beskytte jeres it-arkitektur bedre end de fleste.

Vi kan ikke garantere 100 pct. sikkerhed. Det er der ingen der kan. Men vi kan garantere, at vi tager 100 pct. ansvar for jeres sikkerhed. Sammen med jer udarbejder vi et balanceret sikkerhedskoncept og hjælper jer med at komme hele vejen rundt om jeres it-sikkerhed – fra de tekniske detaljer til en stærk sikkerhedskultur.

Skal vi hjælpe jer med at få styr på sikkerheden?


Oversigt over KMD Sikkerhed


Det får du med KMD Sikkerhed

  • I vores Security Analytics Centre (SAC) sidder mere end 100 sikkerhedseksperter og døgnovervåger året rundt enhver form for angreb rettet mod jeres netværk. De griber proaktivt ind og analyserer akutte hændelser, så jeres systemer og applikationer altid er i luften.
  • Med vores egen infrastruktur og markedets førende sikkerhedsspecialister kan vi levere sikkerhed as-a-service.
  • Best-in-class indblik. Vi har ressourcerne til at holde jer et skridt foran kommende trusler og nye regler, love og forordninger.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Erik Pedersen

Vice President, KMD Security

epn@kmd.dk

20.000.000

Så mange logninger scanner KMD dagligt for sikkerhedsbrud.