KMD XForm gør det nemt at indsamle de rette og valide data - og nemt at distribuere dem intelligent i forretningen.

Det skal være nemt at indsamle de rette og valide data - og nemt at distribuere dem intelligent i forretningen.

Bruger I dyre manuelle ressourcer på at indhente data fra kunder, leverandører, B2B, medarbejdere etc? Kan I genkende en af følgende situationer:

 • At medarbejdere flytter data manuelt fra ét fagsystem til et andet? F.eks. når medarbejderdata skal flyttes fra ansøgningssystemet til personalesystemet?
 • At kundeklager kommer ind alle mulige steder i virksomheden, og at der bruges meget tid på at samle dem, behandle og journalisere dem?
 • At det er besværligt for en kunde eller en medarbejder at foretage en bestilling eller ansøgning, fordi det skal foregå i regneark eller dokument?

Så kan KMD XForm gøre det mere effektivt, sikrere og helt struktureret gennem digital datafangst.

Digitalisering og optimering processer i form af digitale flows, såsom digital selvbetjening, indberetning og kommunikation skal give værdi; så det er afgørende, at processerne er i fokus og fungerer i alle sammenhænge. Det skal være nemt at indsamle de rette – og valide - data - og nemt at distribuere dem intelligent i forretningen. Det kan I - uanset om I repræsenterer en privat virksomhed eller en offentlig myndighed - hurtigt og let gøre med KMD XForm.

Intelligent datafangst med intelligent integration

Får I det fulde udbytte af jeres digitale selvbetjening - og gør brugerne? Lander data der, hvor I skal bruge dem? Og er kvaliteten af de indsamlede data i orden?
Data er en vigtig brik i jeres digitalisering, og processerne omkring dem, skal understøtte realiseringen af digitaliseringspotentialet. Det kan I håndtere med KMD XForm.

KMD XForm kan rumme alt fra helt simple kontaktformularer til komplekse processer med transport af mange personfølsomme oplysninger og dybe integrationer. I kan bruge løsningen til både eksterne og interne opgaver. Fælles er vores fokus på, at processerne skal skabe værdi - for jer og for dem, I udveksler data med.

Gør det nemt for brugerne

Brugerne er den første forudsætning for at få de digitale flows til at køre. Med KMD XForm kan I give kunder, borgere, virksomheder og brugere en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der guider dem hele vejen. Også på smartphone og tablet on-the-fly.

Gode grunde til at overveje KMD XForm

 • I kan nemt indsamle data, bl.a. ved at genbruge eksisterende data fra andre systemer, og få dataprocesser til at køre korrekt af sig selv. Det giver overskud til andre opgaver.
 • Kunder, borgere, virksomheder og brugere møder en intuitiv løsning, hvor de hurtigt kan aflevere data korrekt. Også på mobile platforme.
 • Data bliver allerede kvalitetssikret ved kilden, hvilket kraftigt reducerer antallet af unødvendige tilbageløb i sagsbehandlingen, og afleveres herefter korrekt i jeres fagsystemer.
 • Vi sørger for stabil drift og sikker transport ved altid at opfylde gældende relevante lovbestemmelser.
 • Vores 15 års erfaring med opbygning af effektive, brugervenlige flows og rådgivning bliver jeres. Det giver hurtigt effekt i jeres digitalisering.

Intelligent datafangst

I KMD XForm valideres dataformatet ved kilden, og KMD XForm er født med en lang række integrationer, der tjekker de indtastede data med det samme i relevante registre. Det fjerner unødige tilbageløb og behovet for kvalitetskontrol.

Få serveret data dèr, hvor I skal bruge dem

Hvor skal I bruge de data, I indsamler? KMD XForm kan integreres dybt i for eksempel CRM- og fagsystemer, så I hjælper sagsbehandling og service på vej.

Gør det nemt for jer selv

KMD XForm er et brugervenligt værktøj til jeres digitale flows. Frontend er let at gå til, så I kan selv designe, opsætte og vedligeholde jeres flows. Eller vi kan hjælpe.

 • I kan stå på vores 15 års erfaring med intelligente digitale flows.
 • I skal ikke tænke på driften. KMD XForm er Cloud-baseret, og vi sørger for en robust kapacitet, der kan tåle ekstremt høj spidsbelastning.
 • Vi holder jer ajour med nye muligheder for at digitalisere jeres dataflows - intelligent, brugervenligt og altid med fokus på at skabe værdi for jeres forretning.

Få netop det I har brug for

KMD XForm funktionsoversigt
Brochure

KMD XForm funktionsoversigt

KMD XForm er den komplette softwareplatform til at udvikle, implementere, vedligeholde og drifte alle former for digitale indberetnings-og selvbetjeningsløsninger. KMD XForm kan tilpasses den enkelte it-infrastruktur og tilgås alene via din browser – hvor som helst fra, når som helst.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Steffen Hjort Jensen

Steffen Hjort Jensen

Lead Sales Manager

Send besked

97 mio.

Så mange kroner blev der i 2016 samlet ind til Danmarks Indsamlingen ved at benytte KMD XForm.

Læs mere om KMD