Data Date #3 med Anne Skare og Christian Binggeli - Fremtidens datatendenser

I dette afsnit af Data date har Christian Binggeli nemlig taget en snak med fremtidsforsker og futurist, Anne Skare. Anne beskæftiger sig med, hvad trends er, hvordan man tænker scenarier, og hvordan vi gør det ukendte håndgribeligt.

Publiceret: 29. april 2022
Christian Binggeli i blå sofa

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Grafik om Data Date med tekst "En podcastserie om værdiskabelse på baggrund af data. Lyt med og lad dig blive inspireret til at udnytte det potentiale, der er i data"

Data date med Anne Skare og Christian Binggeli

29. april 2022

Alt det gør vi dig lidt klogere på i tredje afsnit i Data Date. Her har Christian Binggeli nemlig taget en snak med fremtidsforsker og futurist, Anne Skare. Anne beskæftiger sig med, hvad trends er, hvordan man tænker scenarier, og hvordan vi gør det ukendte håndgribeligt.

Kontakt os

Christian Binggeli i blå sofa

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her