KMD Nexus - sammenhængende social- og sundhedsplatform

Social & sundhed med fokus på sammenhæng

Den danske sundhedssektor er under pres. Vi bliver 60% flere ældre frem mod 2050, og andelen af kronikere øges også. Medarbejderne i sundhedssektoren skal løbe hurtigere og pengene skal række længere. Digitalisering er ikke en mirakelkur, der får udfordringerne til at forsvinde. Men holdt op imod de politiske ambitioner og borgenes forventninger er digitalisering det vigtigste håndtag, denne og fremtidige generationer kan skrue på, hvis vi skal fastholde vores status som et offentligt velfærdssystem i verdensklasse.

KMD Nexus

KMD Nexus er en samlet platform til jeres borgerforløb. Her kan I samarbejde om effektive forløb på tværs af sundhed, omsorg og socialområdet.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

Et skarpt syn på social & sundhed

Fagligt fællesskab

Brugere af KMD Nexus mødes hvert år på tværs af kommuneskel og fagområder for både at videndele og debattere brugen af KMD Nexus, og for at blive opdateret på og inspireret af de sidste nye samfundstrends.

Indtryk og indblik fra årets store kundekonference på Sundheds- og Socialområdet.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder indenfor social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her