KMD's ledelse

Per Johansson

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Per Johansson, født i 1962, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. I april 2021 udnævnes han som administrerende direktør. Per Johansson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johansson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Portræt af Takuya Sasaki

Takuya Sasaki

Executive Vice President, Strategic Initiatives

INFO OG BILLEDE

Takuya Sasaki har arbejdet inden for IT og high-tech områder med B2G og B2B i mere end 20 år. Siden han blev en del af NEC i 2008, har han siddet i forskellige administrerende roller i NEC’s globale hovedkvarterer og NEC Australien. Med en baggrund i Global Business Development samt Operations Management i IT services og SW/SaaS på tværs af Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet, Oceanien og Amerika har han haft nøgleroller i forbindelse med eftersyn, turnaround og transformering af forretninger. Han flyttede til København for at tiltræde som Executive Vice President i KMD i juni 2023.

Hent pressefoto

Ruth Wisborg

Executive Vice President, Digital Transformation Services

INFO OG BILLEDE

Ruth Wisborg, født 1967, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2019. Ruth har 14 års ledererfaring i KMD, hvor hun altid har haft fokus på offentlige kunder. Hos KMD har hun blandt andet været Vice President for Sales, Client Management og Customer Service i Central Government og Vice President for Sales i Local Government. Tidligere i karrieren har Ruth bestredet lederposter hos Fyns Amt og Syddansk Universitet, og har en lang erfaring med offentlig digitalisering både fra leverandør og kundesiden. Ruth er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.

Hent pressefoto

Torben Mols

Executive Vice President, Public Sector Software, og Data Driven Solutions (interim)

INFO OG BILLEDE

Torben Mols, født 1975, er tiltrådt som direktør i KMD 1. januar 2020. Torben har været ansat i KMD siden 2011, hvor han starterede som Områdedirektør for KMDs Information Management område. Efter dette har han haft ansvaret for den offentlige ERP forretning og senest har han været Vice President for KMDs ERP & administrative Softwareløsninger til Kommunemarkedet. Torben har i hele hans karriere arbejdet med styring, serviceudvikling og optimering af den offentlige sektor og karrieren startede i år 2000 som Udviklingskonsulent i Viborg Kommune. Herefter gik turen i 2003 til Kommunernes Revision (I dag BDO) som Management Konsulent indenfor Offentlig Økonomistyring og Optimering. I 2007 gik turen for første gang til KMD som Kundechef på Kommunemarkedet. I 2010 startede Torben som Chef for BDOs Offentlige Konsulentforretning, som han kom fra til KMD.

Hent pressefoto
Terje Kjøs

Terje Kjøs

Senior Vice President, Digital Finance

INFO OG BILLEDE

Terje Kjøs har arbejdet inden for Bank it-området i mere end 20 år. Med baggrund fra EVRY og Santander har Terje årelang erfaring med implementering af bank- og finanssoftware på det europæiske marked. Terje kom til Banqsoft i 2010 og har besat forskellige lederstillinger, senest som chef for området Financial Solutions med fokus på produktudvikling. Terje tiltrådte som administrerende direktør i januar 2018.

Hent pressefoto

Na’Tosha Bard

Senior Vice President, CTO Office

INFO OG BILLEDE

Na’Tosha Bard er tiltrådt som Chief Technology Officer i KMD i april 2022. Hun er oprindeligt fra Paris, Texas i USA og flyttede til København i 2010. Før Na’Tosha kom til KMD, var hun ansat hos Unity Technologies i 10 år, hvor hun senest havde stillingen som Technical Director. Na’Tosha har en stærk, teknisk baggrund med mere end 20 års praktisk erfaring med ingeniørvidenskab og arbejde med en lang række proprietær og open-source software.

Download Pressefoto

Jette Singleton

Senior Vice President, People & Culture

INFO OG BILLEDE

Jette Singleton, født i 1979, er tiltrådt som direktør i KMD i august 2022. Hun startede sin karriere i 2006 i Mærsk som rekrutteringskonsulent, hvorefter hun blev forfremmet til Global HR Business Partner for shippingvirksomheden. Jette Singleton forlod Mærsk i 2016 som chef for HR Operations. Det blev til fordel for energiområdet hos Ørsted, hvor hun tilbragte de næste par år som Lead HR Business Partner. I 2019 blev hun udnævnt som HR Director for Carlsberg, hvor hun blandt andet var en del af den globale ledergruppe. I 2021 blev hun ansat i den fremadstormende detailvirksomhed, Hobbii, som Chief People Officer. Som medlem af den øverste ledelse har hun sammen med sit team stået for opbygningen og professionaliseringen af People funktionen hos Hobbii.

Hent pressefoto
Portrætbillede af Tomoki Kubo

Tomoki Kubo

Bestyrelsesformand

INFO OG BILLEDE

Tomoki Kubo er Senior Vice President, Head of Digital Finance og en del af Global Business Unit i NEC Corporation. Inden Tomoki Kuno kom til NEC, var han medstifter af Japan Industrial Solutions Co, Ltd, der er et japansk administrationsselskab for forvaltning af private aktiefonde og fungerede som Chief Investment Officer samt bestyrelsesmedlem. Før Japan Industrial Solutions var Tomoki direktør i Morgan Stanley, Japans vigtigste investeringsforening. Tomoki har en MBA fra University of Chicago, Graduate School of Business.

Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Næstformand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto

Matsumi Takako

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Takako Matsumi er Executive Professional for DG-afdelingen i NEC. Hun er ansvarlig for udvikling af Digital Government-forretningen både i Japan og på det globale marked. Takako har over 20 års erfaring med Policy Planning & Execution i både den lokale og nationale regering i Japan. Takako har en mastergrad i Medical Policy fra Tokyo Medical and Dental Graduate University.

Hent pressefoto

Mana Kinoshita

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Mana Kinoshita er Senior Director/Head of Corporate Alliance Department i NEC. Hun har mere end 20 års erfaring i NEC's Global M&A heriblandt opkøb, frasalg af investeringer, joint venture og minoritetsinvesteringer. Hun er også ansvarlig for at administrere investeringsregler og post-investering monitorering. Hun opnåede titlen Attorney at Law i New York og har en master i jura fra Columbia University samt en bachelor i jura fra Sophia University.

Portræt af Mitsuyo Nishioka, bestyrelsesmedlem i KMD

Mitsuyo Nishioka

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Mitsuyo Nishioka er general manager i DGDF-strategiafdelingen hos NEC og er ansvarlig for strategisk forretningsplanlægning i området for Digital Government og Digital Finance Businesses. Gennem mere end 25 års erfaring med global forretningsledelse hos NEC har hun haft mange succeser med at levere en bred række produkter og services til telekomoperatører verden rundt. I hendes tidligere rolle ledte hun Smart City-forretningsudvikling i Japan ved at advokere for en ny metode for urban management, som er baseret på formåldrevet byledelse.

Hent pressefoto
Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i selskabet

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto
Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i koncernen

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto
Portrætbillede af Sik Cambon Jensen

Sik Cambon Jensen

Bestyrelsesmedlem, valgt af medarbejderne i selskabet

INFO OG BILLEDE