It løsninger til den digitale folkeskole - KMD

Bedre sammenhænge i folkeskolen

Uanset om I driver kommunal eller privat folkeskole, så er den digitale tilstedeværelse kommet for at blive. Forældre stiller krav til indsigter i barnets skolegang, undervisningsplaner skal være tilgængelige og jeres interne ressourcer skal fordeles.

Samlet platform til læringsplaner, ressourceallokering med mere

Da den nye skolereform blev indført i 2014, blev hele det danske skolevæsen sat under yderligere pres. Et øget fokus på at skabe kvalitet og effektivitet via en gennemgribende digitalisering kom øverst på dagsordenen. Centrale platforme afhjælper en stor del af udfordringerne med at holde styr på læringsplaner, individuelle elevplaner og ressourceallokering. Dette giver bedre forudsætninger for at fokusere på det enkelte barn. Og da alt er samlet digitalt, undgår I samtidig, at der sker brister i overleveringer, hvis der eksempelvis er udskiftning af lærere, eller når børnene skifter klassetrin.

Analyse, grafer og diagrammer
Automatisering af manuelle opgaver

Et løft til kommunikationen i folkeskolen

Samtidig med at folkeskolelæreren skal afsætte tid til undervisning og forberedelse, så indgår der også en høj grad at formidling og forældredialog i jobbeskrivelsen. For at strømline denne og gøre information tilgængelig på en hensigtsmæssig måde, så er det en god idé at samle alle oplysninger i én brugervenlig løsning. Forældreinddragelsen bliver nemmere, idet alle oplysninger om den enkelte elev er tilgængelig på alle tider af døgnet. Her kan de følge med i lektier, handlingsplaner og kommende møder.

Én it-løsning til den samlede elevadministration

KMD hjælper jer til at skabe helhed i elevadministrationen, så I har adgang til ét samlet overblik over alle administrative opgaver forbundet med eleverne i skolen. Dette gælder også for de elever, der er indskrevet på landets efterskoler. Med én samlet indgang, har I styr på indskrivninger, fraværsstatistikker, elevoplysninger, karakterer og I har overblik over, om I har tilskudsberettigede elever fra andre kommuner.

UX på nettet

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den løsning, som bedst hjælper jer til at digitalisere folkeskolen. Vores eksperter sidder klar til at rådgive jer og demonstrere vores løsninger.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for Børn- og Uddannelsesområdet. Så er du altid opdateret med de seneste indsigter og nye løsninger til sektoren.

Tilmeld dig her