Kolleger taler sammen på gang

It-løsninger og services til kommuner

'Lokal og digital - et sammenhængende Danmark'. Det er overskriften på digitaliseringsindsatsen i kommunerne frem mod 2020, og det sætter også dagsordenen for vores investeringer og fokus i KMD.

Administrative løsninger

Kommunen er også en arbejdsplads med en masse medarbejdere lige fra sosu-assistenter og børnehavepædagoger til sagsbehandlere og vagtplanlæggere. Det kræver effektive administrative værktøjer, løn og HR-systemer at håndtere de mange forskelligartede, skiftende og komplekse ansættelsesforhold, som kommunens medarbejdere arbejder under.

Digitalisering skal bære mere af velfærden

Den fælleskommunale digitaliseringsstrategi har sat retningen for, hvordan digitalisering skal bidrage til velfærden frem mod 2020: Hele den offentlige sektor skal blive bedre til at koordinere, udveksle og genbruge oplysninger på tværs. Organisatorisk skal centralisering og samarbejde bane vejen for højere servicekvalitet med færre omkostninger. Samtidig får I som kommune mere frie hænder i jeres digitale valg - og større ansvar for transition og implementering.

I KMD afspejler vi den nye virkelighed ved fortsat at tage ansvar for de tunge digitale løft. Det gør vi i tæt samarbejde med jer - og helt på lige fod med markedets øvrige spillere.

Stå sikkert i de digitale forandringer

Det nye digitale landskab kan give jer mærkbare fordele i form af blandt andet datagenbrug, effektive it-udbud og mere digitalisering for pengene. Fundamentet skal imidlertid være på plads for at lykkes, og her bidrager vi under tre overskrifter:

  • Øget transparens i forretningen med overblik og beslutningsstøtte, der tager afsæt i data på tværs.
  • Det vigtige grundlag for øget samarbejde i kommunen, mellem kommuner og på tværs af sektorer - og for en effektiv selvbetjening til borgere og virksomheder.
  • Både i forhold til at overholde lovgivningen og give vished for levering og privacy.

Digitaliseringen er i den grad på agendaen i Danmark. I KMD sætter vi fokus på en række emner, der kan være med til at løfte den måde vi arbejder på i Danmark.

Jeres dagsorden er også vores

Danmark har i dag en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden. I KMD har vi været med jer i over 40 år, og vi investerer fortsat massivt i at udvikle den danske velfærd - lige fra den digitale infrastruktur til den borgernære velfærd.

Vores varemærke er åbne systemer, stærk infrastruktur og høj sikkerhed, og den dybe kommunale indsigt ligger i vores DNA.

Derfor inviterer vi til alle typer samarbejder - strategiske, tværgående, fælles styring, samskabelse. Jeres agenda er også vores.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her