Det får du med i vores seneste release

Kvinde kigger ud af vindue

Mandag d. 17. juni, havde vi en ny release: 3.26.0. I releasen var der blandt andet fokus på kategorisering af sygedagpengemodtagere, PowerBI rapporter og STAR 2019-02.

Kategorisering af sygedagpengemodtagere ved registrering af opfølgningssamtaler

For at gøre jeres arbejdsgange i forbindelse med opsamlingssamtaler smidigere, har vi tilføjet valg af personkategorier, ved registrering af opfølgningssamtalen for sygedagpengemodtagere. Hermed kan kategorien registreres samtidig med at opfølgningssamtalen afholdes. 

PowerBI rapporter

Der er foretaget nogle generelle forbedringer og fejlrettelser til PowerBI rapporterne. Der er primært tilføjet kolonner og filtreringskriterier. Ændringerne vedrører Borger-Tilbud, Aktive 2.5 sager, mangler tilmeldinger, og mangler frist.

STAR 2019-2

Der er foretaget navneændringer i KMD Momentums brugergrænseflade, som imødekommer ændringerne i integrationsloven. Disse ændringer vedrører blandt andet navneændring på målgrupper og tilhørende klientkategori på målgrupperne INT1 og INT2.

Du kan du læse mere om indholdet i vores seneste release via vores release note her. Hvis du ikke har adgang til vores kundenet, vil du via linket også have mulighed for at søge om adgang til kundenettet, og få adgang til vores releasenotes.