Få KMD Nexus Video uden beregning frem til d. 30. juni

Covid 19 har sat Danmark i en ekstraordinær situation, og vores sundhedssystem er under ekstremt pres. Det er en situation vi i fællesskab skal forsøge at løse. Derfor tilbyder vi at stille vores kommunikationsværktøj, KMD Nexus Video, til rådighed frem til d. 30. juni uden beregning for dem, der ikke allerede bruger løsningen.

Med Nexus Video kan personalet udføre virtuelle skærmbesøg hos borgere, hvor fysisk kontakt ikke vurderes som den rigtige løsning. Samtidig giver det også personalet mulighed for at varetage borgervendte opgaver fra kontoret eller hjemmefra.

Tilbuddet gælder for nuværende kunder hos KMD Nexus, så længe situationen er ekstraordinær og i første omgang i hvert tilfælde frem til 30. juni 2020. Dette inkluderer naturligvis også opsætning og vejledning via Skype.

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, så kontakt os.

Vi bestræber os på at få jer i gang hurtigst muligt, i den rækkefølge vi modtager henvendelser samt i det tempo, vores implementeringsteam kan følge med.

Kontakt os

Styrk livskvaliteten hos borgerne med videokommunikation

Hvorfor skal patienter, plejekrævende borgere eller borgere med sociale problemer rejse mange kilometer, hver gang de har behov for hjælp? Det skal de heller ikke. Videokommunikation i form af eksempelvis konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgiver samt virtuel holdtræning er med til at styrke livskvaliteten og den enkelte borgers følelse af at mestre egen hverdag.

Videokonsultation

Effektive arbejdsgange

KMD Nexus Video understøtter effektive arbejdsgange i forbindelse med etablering og gennemførsel af videokonsultationer mellem fagpersonale og borgeren i hjemmet. Det giver borgeren mulighed for at være en aktiv del af sit eget forløb, samtidig med at de oplever trygheden i at blive vejledt i hjemmet uden behov for besværlig transport.

Fleksible borgerservices

Nogle konsultationer kræver et fysisk møde mellem kommunens fagpersonale og den plejekrævende borger. Men mange – og flere og flere – konsultationer kan klares via videokommunikation afviklet med teknologi på borgerens eget udstyr. Det giver både fagpersonalet og borgeren en høj fleksibilitet i hverdagen.
borgerservice

Jeres fordele

Tre moduler i én løsning

En del af dit fagsystem

KMD Nexus Video integrerer til jeres fagsystemer og understøtter effektive arbejdsgange og optimal ressourceudnyttelse.

Webkamera

Vindue til virkeligheden

Videoteknologi øger borgerens sociale kontakt gennem ex besøgsvenner på skærmen og pårørende, der får fjernadgang til konsultationer.

Samarbejde

Integration til KMD Nexus Borger

KMD Nexus Video kan på sigt integrere til KMD Nexus Borger, så borgere og pårørende har én platform til al kommunikation.

Videomøde

Virtuelle træningsforløb

Med KMD Nexus Video kan borgeren streame træningsprogrammer eller deltage i virtuelle træningsforløb hjemme eller på aktivitetscentre.

Notifikation

Modtag påmindelser

KMD Nexus Video kan levere påmindelser til borgeren om eksempelvis medicinindtagelse, hygiejne, motion og kost.

Personlig overlevering

KOL og misbrug

KMD Nexus Video kan eksempelvis anvendes til afvikling af KOL-forløb, deltagelse på fælles lungehold samt til opfølgningsformål for misbrugere.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder indenfor social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til Michael på tlf.: +45 2811 5602.

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her