Mand på klatrevæg

Kultur & fritid

I en tid hvor fitnesscentre stormer frem, og verdenskulturen kun er et enkelt klik væk, har kommunerne brug for en ny tilgang til kulturtilbud og foreningsliv. Den tilgang udvikler vi sammen med både kommuner og foreninger.

Én samlet og nem bookingproces

Tre kollegaer arbejder sammen

Automatiseret økonomistyring

KMD Booking har integration til jeres økonomisystem i kommunen. Integrationen sikrer:
- Automatiseret fakturering
- Udbetaling
- Bogføring

KMD Integrationer

Med KMD Booking, er integrationsmulighederne store. KMD integrerer med bl.a.:
- Alle kommunale økonomis systemer
- SSO
- Nem-Id
- CVR
- Lys, lås og informationsskærme
- WannaSport
- Conventus

Fodboldtræning

KMD Aktivitetsmåling

Via kameraer og sensorer i idrætsfaciliteterne hjælper KMD Aktivitetsmåling jer med at optimere udnyttelsen af baner, lokaler og personale.
- I får indsigt i, hvordan faciliteterne bliver brugt og udnyttet
- Ledige tider kan omfordeles til nye foreninger og eksisterende foreninger, som mangler plads
- Servicepersonale kan optimere deres arbejde, og der kan spares strøm og varme, hvis der ikke er aktivitet i lokalerne
- Plads til nye aktiviteter på eksisterende baner og lokaler 

Hos KMD ser vi stor værdi i foreningslivet og det forpligtende fællesskab. Vi tror på, at der er mere værdi i det aktive fællesskab, og at det er vejen frem til en kommune i trivsel og udvikling.

Forenklet administration

For at foreningslivet kan leve og vokse har vi i samarbejde med en række kommuner og foreninger arbejdet målrettet på at udvikle løsninger og initiativer, der letter kommunernes administrative arbejde på området. Det gælder blandt andet oprettelse af foreninger, booking af tider og tildeling af midler, så foreningerne let kan få adgang til kommunens faciliteter.

Sammen står vi stærkere

Hos KMD Booking har vi primært fokus på understøtte kultur- og fritidsforvaltningens arbejdsgange. Derudover favner vi de mest essentielle behov hos anlæggene, de selvejende haller, foreningerne og andre brugere.

Derfor har vi opbygget et stærkt netværk af alliancepartnere, så vi sammen kan levere den bedste løsning til hver enkelt kommune.

Det betyder, at vi integrerer til monitorsystemer, jeres økonomisystem og meget mere. Samtidig har vi et stærkt fællesskab inkl. integrationer med eksempelvis Convetus.

Sidst - men ikke mindst - lytter vi til din kommune og de nye behov, der opstår. Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe din kommune med at levere et samlet foreningstilbud til jeres borgere.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her