Dreng lægger an til at sparke en fodbold i mål
Analyse af processer og systemer

KMD Foreningsregister

Altid ajour foreningsregister

Med KMD Foreningsregister kan I nemt og smertefrit vedligeholde foreningens oplysninger ét sted. KMD Booking integrerer med Conventus, hvilket betyder, når der opdateres stamoplysninger i Conventus – eksempelvis udskiftning af en mailadresse eller en formandspost – slår det automatisk igennem i KMD Booking. Derved er der mulighed for at importere medlemstal indberettet i CFR til brug for beregning af tilskud.

KMD Tilskud

Omfattende tilskudsstyring

KMD Booking tilbyder et samlet sted, hvor I som kommune kan styre tilskudsprocessen fra ansøgning, behandling og udbetaling af mange forskelligartede tilskud og puljer i kommunen. Med KMD Booking bliver ansøgningsprocessen digitaliseret fra A-Z, så al information fremover bliver samlet og håndteret ét sted. Tilskudsdelen sikrer mindre administrativt arbejde i foreningerne, og mere tid og ressourcer til udvikling. Tilskudsansøgninger skræddersys til kommunens krav og behov. Sikker og automatisk tilskudsberegning baseret på netop jeres regler.
Grafik af værktøjskasse, lønseddel, server og brugergrænseflade
UX på nettet

KMD Afmeldermodul

KMD Afmeldermodul forøger udnyttelsesgrad og øger service

Med KMD Afmeldermodul kan træneren på et hold med to-tre tryk på telefonen afmelde en booket tid. Den afmeldte tid vil herefter være mulig at booke for andre inden eller udenfor foreningen. Alle, der er interesserede i at kende til ledige tider i en facilitet, abonnerer på notifikationer, så de automatisk får besked ved en aflyst booking. På den måde er der mulighed for at I kan udnytte jeres faciliteter mest muligt.

KMD Aktivitetsmåling

Optimer idrætsfaciliteterne

Via kameraer og sensorer i idrætsfaciliteterne hjælper KMD Aktivitetsmåling jer med at optimere udnyttelsen af baner, lokaler og personale. I får indsigt i, hvordan faciliteterne bliver brugt og udnyttet. Ledige tider kan omfordeles til nye foreninger og eksisterende foreninger, som mangler plads. Servicepersonale kan optimere deres arbejde, og der kan spares strøm og varme, hvis der ikke er aktivitet i lokalerne. Plads til nye aktiviteter på eksisterende baner og lokaler. 

Indsamling af data

Fordele ved KMD Booking

Med KMD Booking kan I samle alle interesser omkring faciliteterne i ét fagsystem.

Synkronisering af data
Effektiv håndtering af bookinger af jeres faciliteter 
Smartphone, tablet og laptop

Direkte booking i kalender. Foreninger og borgere kan nemt booke fra både mobil, tablet og computer

Programmering og udvikling

Øjeblikkelig kommunikation - Indbygget e-mail funktionalitet, der sikrer smidig og sporbar dialog og opgavefordeling med foreninger, halpersonale og brugere

Én samlet og nem bookingproces

Tre kollegaer arbejder sammen

Automatiseret økonomistyring

KMD Booking har integration til jeres økonomisystem i kommunen. Integrationen sikrer:
- Automatiseret fakturering
- Udbetaling
- Bogføring

En mand og to kvinder ved et skrivebord, der kigger på skærmen på en bærbar computer

KMD Integrationer

Med KMD Booking, er integrationsmulighederne store. KMD integrerer med bl.a.:
- Alle kommunale økonomis systemer
- SSO
- Nem-Id
- CVR
- Lys, lås og informationsskærme
- WannaSport
- Conventus

LAD OS HJÆLPE DIG VIDERE

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Booking? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål. Kontakt Nicolai Ahlmann-Ohlsen, Domain Solution Executive, nah@kmd.dk eller udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. 

 

Portræt af Nicolai Ahlmann-Ohlsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Booking.

Tilmeld dig her