Dreng lægger an til at sparke en fodbold i mål

FÆLLES PLATFORM FOR FACILITETER OG FORENINGSLIV

Med KMD Booking kan I samle alle interesser for faciliteterne i ét fagsystem.

Kalender

Effektiv håndtering af bookinger af jeres faciliteter

Smartphone, tablet og laptop

Direkte booking i kalender. Foreninger og borgere kan nemt booke fra både mobil, tablet og computer

Sags- og dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering samlet ét sted

Skræddersyet løsning

 Direkte integration til kommunernes økonomisystemer med henblik på fakturering, udbetaling og bogføring

Samarbejde

Dansktalende serviceteam står klar på ServiceNow

Fokus

Fokus på Kultur- og Fritidssektoren

Hos KMD Booking har vi primært fokus på understøtte kultur- og fritidsforvaltningens arbejdsgange. Derudover favner vi de mest essentielle behov hos anlæggene, de selvejende haller, foreningerne og andre brugere. Derfor har vi opbygget et stærkt netværk af alliancepartnere, så vi sammen kan levere den bedste løsning til hver enkelt kommune.

Det betyder, at vi integrerer til monitorsystemer, jeres økonomisystem og meget mere.

Analyse af processer og systemer
UX på nettet

KMD Foreningsregister

Altid ajour foreningsregister

Med KMD Foreningsregister kan I nemt og smertefrit vedligeholde foreningens oplysninger ét sted. Foreningerne skal således kun vedligeholde data et sted, hvilket giver mere frihed til foreningslivet og mindre papirarbejde.

Moduler i KMD Booking

a-book kalender interface på en smartphone

Effektivt bookingsystem for både private og kommunale behov

Løsningen a-book er udviklet i samarbejde med kommuner og branchens eksperter. I får et brugervenligt og innovativt værktøj, der effektivt dækker både private og kommunale bookingbehov.

Kvinde taster på laptop

KMD Afmeldermodul forøger udnyttelsesgrad og øger service

Med KMD Afmeldermodul kan træneren på et hold med to-tre tryk på telefonen afmelde en booket tid. Den afmeldte tid vil herefter være mulig at booke for andre inden eller udenfor foreningen. Alle, der er interesserede i at kende til ledige tider i en facilitet, abonnerer på notifikationer, så de automatisk får besked ved en aflyst booking. På den måde er der mulighed for at I kan udnytte jeres faciliteter mest muligt.

Medarbejder holder en blok med grafer og peger, mens kollega ved siden af lytter

Tag dine rapporter et spadestik dybere

Med KMD Booking Insight får I en standardudstilling af rapporter til optimering af booking og udnyttelse af kommunens idrætsfaciliteter. Et indblik, der blandt andet kan anvendes til effektiv kommunikation mellem kommune og forening og meget mere.

En mand og to kvinder ved et skrivebord, der kigger på skærmen på en bærbar computer

Omfattende tilskudsstyring

KMD Booking tilbyder et samlet sted, hvor I som kommune kan styre tilskudsprocessen fra ansøgning, behandling og udbetaling af mange forskelligartede tilskud og puljer i kommunen. Med KMD Booking bliver ansøgningsprocessen digitaliseret fra A-Z, så al information fremover bliver samlet og håndteret ét sted. Tilskudsdelen sikrer mindre administrativt arbejde i foreningerne, og mere tid og ressourcer til udvikling. Tilskudsansøgninger skræddersys til kommunens krav og behov. Sikker og automatisk tilskudsberegning baseret på netop jeres regler.

Kollegaer i loungeområde, der kigger og peger på computerskærm

Kontantfri kommune

Med integrationen til KMD Mikrobetalinger kan du tage digitaliseringen af kommunen til nye højder. KMD Mikrobetalinger giver borgerne mulighed for at betale uden kontanter med deres kontaktløse kommunale betalingskort. Når I fjerner kontanterne fra de kommunale tilbud, undgår I administration og bogføring af borgernes betalinger og sparer dermed ressourcer i administrationen.

Fodboldtræning

Optimer idrætsfaciliteterne

Via kameraer og sensorer i idrætsfaciliteterne hjælper KMD Aktivitetsmåling jer med at optimere udnyttelsen af baner, lokaler og personale. I får indsigt i, hvordan faciliteterne bliver brugt og udnyttet. Ledige tider kan omfordeles til nye foreninger og eksisterende foreninger, som mangler plads. Servicepersonale kan optimere deres arbejde, og der kan spares strøm og varme, hvis der ikke er aktivitet i lokalerne. Plads til nye aktiviteter på eksisterende baner og lokaler.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på nogle af de typiske spørgsmål. Finder du ikke svaret på lige netop dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!

Det er vores faste, dedikerede team, der med udgangspunkt i danske lokationer står for alt praktisk i forbindelse med implementering, support og service.

Vi servicerer en fjerdedel af alle danske kommuner, og der kommer hele tiden flere til.

KMD Booking arbejder løbende på forbedringer og udvikling af systemet i fællesskab med partnere og kunder. 2-3 gange årligt udgiver vi forbedringer og optimeringer.

Det er vigtigt for os, at vores system er let at bruge, både for servicepersonale og foreningsmedlemmer. KMD Booking får stor ros af kommuner, foreninger og borgere for en dynamisk, brugervenlig brugeroplevelse.

KMD overholder selvfølgelig alle krav til test og sikkerhed i en stadig mere udfordret IT-verden. Vores medarbejdere sidder på KMD’s lokationer i Danmark og Polen. Derudover er alle servere lokaliseret i Europa.

KMD Booking integrerer til de fleste låsesystemer, og vil naturligvis gå i dialog med nye leverandører.

KMD Bookings kunder mødes mindst en gang om året til ERFA og inspirationsdag – derudover arbejder fokusgruppen bestående af udvalgte kommuner kontinuerligt på udvikling og forbedringer.

KMD Booking afregnes med Kommunelicens afhængigt af kommunestørrelse med en fast årlig pris uden overraskelser.

Kundecases

Lad os hjælpe dig med at gøre foreningslivet nemmere

Vil du gerne høre mere om dine muligheder med KMD Booking? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele du kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Kontakt Nicolai Ahlmann-Ohlsen, Domain Solution Executive, Tel: 2267 6015 eller udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til dine behov. 

 

Portræt af Nicolai Ahlmann-Ohlsen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer for kommuner og regioner direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her